Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szlakiem Fortyfikacji Mazurskich 07-09/06/2019

Featured Replies

Napisano

Czołem Wiara

Wraz z moją lokalną grupą offroadową oraz przy olbrzymim wsparciu radnego mojej dzielnicy organizujemy taki wyjazd.
Formuła jest ciekawa, info w linku poniżej.

http://www.combatalert.com/2019/05/4x4-szlakiem-fortyfikacji-mazurskich-07.html?fbclid=IwAR0AMARE7wcMzBeGr9p8p05QIrkZ1vwO1p5VN989yZW1oxrjL7rW_HHoOgs

Nie wiem ile zostało wolnych miejsc, jak ktoś jest zdecydowany to trzeba klikać i sprawdzać czy można jeszcze kupić odpowiednią ilość biletów.
Trasa przejazdu nie jest absolutnie wymagająca oraz dewastująca sprzęt. Upalania praktycznie nie będzie, ale dla zachowania porządku wskazane są auta 4x4.

Pzdr
Konrad

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Zapomniałem wkleić streszczenie z wyjazdu.

Było na prawdę fajnie, prawdopodobnie powstanie z tego cykl podobnych imprez.

Kolejna edycja już prawdopodobnie we wrześniu.

Ciekawie, też będzie 12-14/07/2019. Mam również plan tam być, ale to będzie decyzja podjęta w ostatniej chwili.

http://www.combatalert.com/2019/06/mazury-poligon-orzysz-walka-czogow-12.html?fbclid=IwAR1H5Zn2s8f5g1TLQdYuAM2crE56-MirAktcqphO_XplPloOBoiu0STCTOQ

• 1 miesiąc później...
Napisano

Warmię i Mazury to można zwiedzać i zwiedzać, sam ostatnie 3 urlopy spędziłem w tych rejonach. Jako, że to lato to bardziej skupiałem się na kąpaniu w jeziorach i wyszukiwaniu ciekawych tras off'owych :) I wiele znalazłem ;) Jak też i miejsc do biwakowania na dziko, z tym, że byłem tylko ja i auto to zwykle znając naszych głupków wioskowych samemu nigdzie nie nocowałem (na dziko). Może to i błąd, ale "przezorny ..." :)
Impreza może byłaby w dechę, gdyby była ciut dłuższa, kimanie w terenie, żywienie w terenie i zwiedzanie - choć im większa grupa tym mniej się zobaczy, skądś to znam ;) Ale oczywiście nie bronię nikomu się stołować w knajpach, choć to akurat nie mój klimat :)

Jak wspomniałem wyżej, tam kilka miesięcy może być za mało :)

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Szlify drugiej edycji już są na ukończeniu, niebawem konkretne info. Trasa bardziej offroadowa niż poprzednio. Ognisko, kociołek myśliwski, wszystko będzie. :)

Termin to 11-13/10/2019 ( wyjazd w niedzielę do południa, tak aby zdążyć zagłosować ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.