Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nożyce do trawy

Featured Replies

Napisano

Jakie polecacie? Areał niewielki, lecz trawę ciężko rękoma wyrywać. Koniecznie z napędem elektrycznym 😀 i byłoby miło, gdyby poradziły sobie również z żywopłotem.

Napisano
Dnia 15.05.2019 o 21:57, yanek napisał:

Jakie polecacie? Areał niewielki, lecz trawę ciężko rękoma wyrywać. Koniecznie z napędem elektrycznym 😀 i byłoby miło, gdyby poradziły sobie również z żywopłotem.

Ja właśnie kupiłem parkside w lidlu za 17,99 euro. W przyszłym tygodniu będę testował ;] 

Napisano
  • Autor

Jestem ciekaw, jak się sprawuje taki marketowych zakup

• 2 tygodnie później...
Napisano

@yanek Parkside z lidla robi robotę :) Żona nawet nam uformowała kule z thuji ;] 

Napisano
  • Autor

W międzyczasie dokonałem zakupu https://www.mall.pl/nozyce-trawa/bosch-nozyce-do-trawy-i-do-krzewow-isio-3-0-600-833-102?gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL2YJztG2mSDYszMgk5PROQEyaYyNduUQHrEcTA7-VDq5yQmritn2LwaAl1iEALw_wcB

i jestem zadowolony z ich pracy. Owszem, nie są najtańsze, lecz z czystym sercem mogę je polecić. Przy cięciu trawy miałem około 40 minut ciągłej pracy, a następnie blisko 4 godzin trwało pełne naładowanie baterii.

Napisano

Ja od tygodnia użytkuję Parkside z Lidla. Używam tylko do podcinania trawy w trudno dostepnych miejscach. Jak na razie spisuja sie bez zarzutu 👍 

Edytowane przez tezetek

Napisano
10 godzin temu, yanek napisał:

W międzyczasie dokonałem zakupu https://www.mall.pl/nozyce-trawa/bosch-nozyce-do-trawy-i-do-krzewow-isio-3-0-600-833-102?gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL2YJztG2mSDYszMgk5PROQEyaYyNduUQHrEcTA7-VDq5yQmritn2LwaAl1iEALw_wcB

i jestem zadowolony z ich pracy. Owszem, nie są najtańsze, lecz z czystym sercem mogę je polecić. Przy cięciu trawy miałem około 40 minut ciągłej pracy, a następnie blisko 4 godzin trwało pełne naładowanie baterii.

3 rok się właśnie zaczął jak ich używam u mamy :oki:

Napisano
Dnia 17.05.2019 o 23:24, Dembu napisał:

Ja właśnie kupiłem parkside w lidlu za 17,99 euro. W przyszłym tygodniu będę testował ;] 

11 godzin temu, tezetek napisał:

Ja od tygodnia użytkuję Parkside z Lidla. Używam tylko do podcinania trawy w trudno dostepnych miejscach. Jak na razie spisuja sie bez zarzutu 👍 

Tego sprzętu używacie?

Napisano
13 minut temu, tezetek napisał:

Tak ten...tylko moj jest bez spryskiwacza.

Na długo starcza bateria?

Napisano
Godzinę temu, Majkiel napisał:

Na długo starcza bateria?

U mnie trzyma jakies 30min. dokładnie nie sprawdzałem.

Napisano

Nożyce z lidla przetestowane, naładowane i przetestowane ponownie. Jest OK, trawę tną, bateria starcza na ok 30 minut pracy :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.