Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prototyp elektrycznego F-150

Featured Replies

Napisano

Szkoda że nie ma żadnych danych typu moc silników, pojemność baterii itp. Ford na razie obiecuje że wypuści początkowo plug-in hybrid z ciekawą opcją - będzie można używać jej jako generatora prądu. W pełni elektryczny F-150

dopiero za kilka lat. 

Napisano

Generator pradu rzeczywiscie moze sie przydac na jakiejs budowie, swietny pomysl.

Napisano
16 godzin temu, tower napisał:

Generator pradu rzeczywiscie moze sie przydac na jakiejs budowie, swietny pomysl.

A nie taniej i prościej załadować taki generator z tyłu?

Napisano

Chyba nie. Wyprowadzenie gniazdka to pewnie żaden koszt a mocny akumulator to efekt uboczny jego plug-inowatości. Fajny pomysł.

Napisano
7 minut temu, -mimx- napisał:

Chyba nie. Wyprowadzenie gniazdka to pewnie żaden koszt a mocny akumulator to efekt uboczny jego plug-inowatości. Fajny pomysł.

Oczywiście nie będę się spierał jak bedzie w tym wypadku - ale życie uczy że dopłaty do różnych nowości samochodowych potrafią być abstrakcyjnie wysokie i zupelnie oderwane od kosztów.

Napisano
3 godziny temu, delco napisał:

A nie taniej i prościej załadować taki generator z tyłu?

Moze taniej ale raczej nie prosciej.

Taki generator z pickupa bylby zawsze pod reka, nawet gdy nie jest potrzebny, a nagle sie okaze ze jest nie zastapiony.

Z taki podejsciem to nadal najtaniej i najpraktyczniej byloby zaprzegac mulow do roboty.

Napisano
8 minut temu, tower napisał:

Moze taniej ale raczej nie prosciej.

Taki generator z pickupa bylby zawsze pod reka, nawet gdy nie jest potrzebny, a nagle sie okaze ze jest nie zastapiony.

Z taki podejsciem to nadal najtaniej i najpraktyczniej byloby zaprzegac mulow do roboty.

Nie bedę się upierał... ale... Kolega ma Jeepa Grand Cherokee z fabrycznym gniazdkiem na 230 V i jak twierdzi zawsze jak chce korzystac to jest jakiś problem - typu  zapala się check engine przy nastepnym uruchomieniu silnika... wiem moze byc pechowy....

Napisano

ale tu raczej mowimy o generatorze klila kW a nie o gniazdku 200W

Napisano
4 minuty temu, tower napisał:

ale tu raczej mowimy o generatorze klila kW a nie o gniazdku 200W

Hm sądziłem że jezeli ogarniecie gniazdka na kilkaset wat robi problem to generator na powiedzmy 4kW prostszy nie bedzie*....  ale w sumie to ja humanista jestem....

*Biorac także pod uwage cene generatorów....bo jakoś nie jestem przekonany ze dadzą wyjscie na kilka kW bez podniesienia ceny....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.