Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyba Upg ale niejestem pewien

Featured Replies

Napisano

Dziendobry panom i paniom zlosnik.gif tak sie nudzilem w nocy i sobie poszedlem do garazu popiescic mojego stworka zlosnik.gif pomyslałem ze mu swiece zmienie heh i to co zobaczylem mnie troszke zaskoczylo oslabiony.gif po odkreceniu swiecy z numerkiem 4(od cewek) swieca cała od elektrody po porcelane byla cala w płynie z chłodnicy zagladnołem na baniaka i on tez mokry sick.gif to pewnie tak podejzewam ze UPG ktora zmienialem jakis niecaly miesiac temu powiedziala 033102bebe_1_prv.gif tylko mnie zastanawia czemu cala swieca az po porcelane była mokra no i do okola swiecy to samo przeciez gwint jest dobry ani zadnego przewodu z woda tam niema wiec niemam pojecia skad to sie tam wzieło i co zrobic z ta UPG czy probowac ja mocniej dokrecic tylko tym razem kluczem dynamometrycznym (ktorego wczesniej nie mialem oslabiony.gif a dokrecalismy glowice z kolega we 2 załozylismy na klucz 2 rurki i jeden ciagna z jednej strony a drogi z drogiej az nam sie sciemniało przed oczami) czy to dokrecenie kluczem niewiele teraz pomoze i trzeba bedzie robic od nowa szlifa glowicy i nowa uszczelke oslabiony.gif hmm oleju nie przybyło płynu szczeze mowiac nieubyło az tak strasznie duzo trzyma sie w tych granicach jak dolewalem tydzien temu to jest na takim samym poziomie hmm no i co jeszcze takie dziwne ze auto po odpaleniu jak jest zimny (ale to przeciez nie zima) po odpaleniu dostaje obrotow 1500-2000 (wszystkie czojniki zmienione no i przedewszystkim krokowy) tak ze to nie to ale co dziwne jak auto dostanie prawidlowej temperaturki od 70-90 to obroty spadają do 900 co panowie o tym wszystkim myslicie aha no i silniczek 1.1 z gorą od 1.2

Napisano
  • Autor

aha i dodam ze od pewnego czasu na dole auto jakos mi dziwnie słabo chodzilo ale hyba przyczyne w nocy poznałem frown.gif ale jescze dziwniejsze jest to ze autko pali na cyk i dymi tylko wtedy jak jest zimne

Napisano

>............[ciach]

> co panowie o tym wszystkim myslicie

mysle ze powinienes poprawic bledy zwlaszcza w tytule postu bo az oczy bola smirk.gifmlotek.gif

Napisano

Nowa UPG i dokrecaj sam bez rurki aż chrupnie w ręce, to wystarczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.