Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy!!!

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich .Mam ogromna prośbę , a właściwie zapytanie.Gdzie we Wrocławiu mogę zakupic 'tanio' panele drzwiowe na głośniki do mojego seicento.Obdzwoniłem lokalne firmy zajmujace sie caraudio , ale ceny zaczynają się od 300 zł... A ja mam mocno ograniczone fundusze.Wiem że temat boczków maglowany był wiele razy i zaraz posypia sie pewnie gromy na mnie... Ale ja nie mam czasu i zdolności , aby samemu wykonac tego typu 'zabawke' do auta.Może ktos z forum zajmuje się robieniem tego typu boczków?Widziałem kilka fajnych realizacji.Byłbym wdzięczny za pomoc.Serdecznie pozdrawiam!

Napisano

Zerkasz czasem na forum Centomanii do działu "Giełda"? Przecież niedawno kolega Tuningmajster wrzucał ogłoszenie, że zajmuje się produkcją paneli. Cena 150 pln. I daję Ci swoje słowo, że są dobrze zrobione ok.gif

L I N K

Napisano
  • Autor

Zerkam,zerkam.Z kolegą Tuningmajsterem wczoraj rozmawiałem na w/w temat.Na razie szukam czegos 'na miejscu'.Bede miał na uwadze,ze chwalisz wyrób w/w kolegi.Pozdrawiam!

Napisano

> Bede miał na uwadze,ze

> chwalisz wyrób w/w kolegi.Pozdrawiam!

Nie tylko on zlosnik.gif

Napisano

> Nie tylko on

a jak te panele wygladaja ? jak basserowe ?

Napisano
  • Autor

no ładnie,ładnie...ja tu prosze o pomoc a mój watek zamienił sie w kryptoreklame kolegi tuningmajstera... devil.gif panele kolegi , na fotkach oczywiscie, prezentuja sie całkiem całkiem.nie wiem jak w realu,ale jak tak dalej będzie z moim szukaniem we wrocku,to za pare dni sie przekonam...dzisiaj byłem w firmie,która robi mi wstepny kosztorys.'fachman' cosik wspominał o panelach firmy basser że sa całkiem,całkiem.tylko ze ja nie moge znależć namiarów na tą firmę.ktoś zna?ewentualnie phonocar...

pzdr!

Napisano

> no ładnie,ładnie...ja tu prosze o pomoc a mój watek zamienił sie w

> kryptoreklame kolegi tuningmajstera... panele kolegi , na

> fotkach oczywiscie, prezentuja sie całkiem całkiem.nie wiem jak

> w realu,ale jak tak dalej będzie z moim szukaniem we wrocku,to

> za pare dni sie przekonam...dzisiaj byłem w firmie,która robi mi

> wstepny kosztorys.'fachman' cosik wspominał o panelach firmy

> basser że sa całkiem,całkiem.tylko ze ja nie moge znależć

> namiarów na tą firmę.ktoś zna?ewentualnie phonocar...

> pzdr!

basser.pl ok.gif

Napisano

to bez sensu wydawać na panele bassera 300zl + wysyłka skoro w zakładach ca zrobią ci je za 500 wraz z wycięciem dziór w drzwiach zrobineim instalacji montażem głosników i wytłumieniem. i co najwazniejsze będziesz miał wszystko ładnie spasowane. a jak zaczniesz robić wszystk ooddzielnie to wyjdzie ci o wiele drożej.

Napisano

> to bez sensu wydawać na panele bassera 300zl + wysyłka skoro w

> zakładach ca zrobią ci je za 500 wraz z wycięciem dziór w

> drzwiach zrobineim instalacji montażem głosników i wytłumieniem.

> i co najwazniejsze będziesz miał wszystko ładnie spasowane. a

> jak zaczniesz robić wszystk ooddzielnie to wyjdzie ci o wiele

> drożej.

nie chciałbys miec paneli zrobionych za 500pln wink.gif

...ja tez nie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

panele bassera kosztuja 200zł /w miejsce tapicerki/ oraz 260 zł w miejce kieszeni.mówimy oczywiście o seicento.słupki pod gwizdki 300 zł...wytłumienie drzwi wycenili mi na 150 zł...masakra. yikes.gif dzisiaj jestem umówiony z fachmanem z wrocka,który przygotuje mi konkretna wycene.pewnie wyjdzie powyzej 1000 złociszy.a ja chciałem tanio.a jeszcze glosniki...jezusiczku kochany,sprzedam chyba nerke.skończy sie chyba na zakupieniu mp3 i dobrych słuchawek. sciana.gif

pzdr!

Napisano

> nie chciałbys miec paneli zrobionych za 500pln

> ...ja tez nie

dobra wyliczę ci ile będą panele bassera kosztowąć łącznie:

- panele 260zł + 20wysyłka

- wycięcie otworów w drzwiach ok 60zł

- wytłumienie ok 300 zł

- akcesoria montażowe ok20zł

więc już tak tanio nie wychodzi. no i samemu trzeba wszystko do kupy składać a w warsztacie zostawiasz auto na kilka dni i odbierasz już gotowe smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.