Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lewarek w kabinie

Featured Replies

Napisano

Przeniosłem lewarek do kabiny, linki puściłem otworem zrobionym w ściance grodziowej, ale begi teraz wchodzą paskudnie (a auto jeszcze nie jeździ).

Podrzucilibyście zdjęcia gdzie  w ściance grodziowej wycięliście dziurę na linki? Skrzynia 5b jakby co.

Dzięki :)

Napisano

Ja mam w ścianie (wg manuału na seicento.pl) lekko prawą stroną sterownika airbag. Linki idą dużym łukiem 👍 wszystko idealnie. Tylko do piątki bardziej pcham w prawo, ale zwalam to na luz na łączniku linka cięgno w samym lewarku...

Napisano
  • Autor

Mógłbym prosić o jakąś fotkę? Nie mogę znaleźć manuala ze ścianką grodziową, a nie mam airbaga więc punktu odniesienia brak. Chyba ze masz na myśli ten z rajdy.eu, ale tam jest przecież na łączeniu z tunelem.

U siebie zrobiłem wzorując się na tym http://forum.autoklub.pl/viewtopic.php?t=3700

https://images29.fotosik.pl/66/7823be9000dcdbf4gen.jpg

ale jakoś średnio mi te biegi wchodzą, jedna z linek po przejściu przez ściankę musi ostro w bok skręcić i ciężko to chodzi.

Napisano

Dopiero za dwa tygodnie (w trasie jestem). Znajdę ten manual i wyedytuję posta. A tłumacząc: moduł jest montowany na tunelu przy samej grodzi. Pudełko 10x10x3cm i lekko jego prawą stroną (patrząc w str silnika) wiercisz 1 lub 2 dziury - coś mi się wydaje, że jest tam jakieś technologiczne przetłoczenie blachy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

U mnie jakoś tak idzie

received_659901087847690.jpeg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.