Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcje serwisowe 2019

Featured Replies

Napisano

Z jednej strony dobrze się przyznają do błędu z drugiej może wydawać się że klienci to beta testerzy. Np mercedes.....

https://www.auto-swiat.pl/porady/eksploatacja/akcje-serwisowe-w-2019-roku-sprawdz-czy-musisz-pojechac-na-naprawe/bhv5ysk?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=moto

Wysłane z tel.

Napisano

Tak już teraz jest we wszystkim, że nie ma czasu na testy i szkoda kasy na laby i albo w sprzęcie zostawione są back door'y, jak już nie ma wyjscia to akcje serwisowe albo bujać niedoróbami musimy się sami. Nadchodzący internet rzeczy tym bardziej nasili to zjawisko.

Napisano
3 godziny temu, ppmarian napisał:

Z jednej strony dobrze się przyznają do błędu z drugiej może wydawać się że klienci to beta testerzy. Np mercedes.....

https://www.auto-swiat.pl/porady/eksploatacja/akcje-serwisowe-w-2019-roku-sprawdz-czy-musisz-pojechac-na-naprawe/bhv5ysk?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=moto

Wysłane z tel.

kiedyś samochód to był silnik, kierownica, przeniesienie napędu i karoseria. Dzisiaj oprócz tego są tysiące urządzeń, gadżetów i funkcji w większości opierające się na elektronice i oprogramowaniu, które nigdy nie będzie bezbłędne i zawsze jest co poprawiać. Nie dziwią mnie problemy wynikające z takich rzeczy, chociaż z drugiej strony problemy typu "ocierający o cośtam wężyk z płynem hamulcowym" powinny być już na dobre rozwiązane 50 lat temu ;]

Napisano

Rosnąca komplikacja, wieksza personalizacja, skrócenie cyklu produkcyjnego i księgowi ;) 

Napisano

Niektóre to faktycznie fest usterki, strach jeździć;l

Brakuje obowiązkowej etykiety zakazującej korzystania z 3. rzędu siedzeń w momencie, gdy 2. rząd siedzeń jest złożony. Naprawa: zamontowanie etykiet zawierających stosowne informacje.

Napisano

Na swoim przykladzie widze, ze lista nie jest kompletna. Jakis mies temu dostalem wezwanie w zwiazku z potencalnym problememem z jakas kontrolka od kierunkowskazow, nie pamietam dokladnie. Wiem, ze dotyczy to aut z okresolnego okresu produkcji.

Umowilem sie na wizyte a ASO, po czym mi ja odwolali bo im sie cos tam popsulo niezbedne do wykonania aktualizacji softu i nie wiedzieli kiedy bedzie sprawne :hehe: Gosc powiedzial, zeby zadzwonil za jakis czas, moze juz bedzie dzialalo. Odpowiedzialem mu ze nie bede dzwonil w ciemno z pytaniem czy juz im dziala i mnie moga laskawie przyjac. Ma moje zgloszenie i dane, wiec niech bedzie laskawy sam zadzwonic jak sie ogarna. Nastala chwila ciszy, poczym powiedzial, ze sobie zapisze. Juz to widze, jak oddzwoni :facepalm:

Napisano

Załapałem się na akcję P208. Były 2 plusy wizyty w ASO Puga: umyli za darmo samochód i sprawili, że pokochałem ASO VW miłością bezgraniczną (na tle VAGa - dramat, jeśli chodzi o obsługę klienta, głęboki PRL).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.