Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cewka???

Featured Replies

Napisano

chyba mi padla sciana.gifauto mi na wolnych obrotach szarpie,comp sie drze ,,engine fault''ile taka przyjemnosc moze kosztowac ? w ponidzialek mam przeglad to przy okazji sprobuje to zrobic tylko nie wiem ile ta przyjemnosc moze kosztowac? rotfl.gifsciana.giffaint.gif

Napisano

> chyba mi padla auto mi na wolnych obrotach szarpie,comp sie drze

> ,,engine fault''ile taka przyjemnosc moze kosztowac ? w

> ponidzialek mam przeglad to przy okazji sprobuje to zrobic tylko

> nie wiem ile ta przyjemnosc moze kosztowac?

Nie dawno widziałem na allegro akuki

sprzedawał cewki WN do stilo za 175 PLN (prod. Champion). ok.gif

[edit]

widzę, że nie znalazł nabywców

Napisano
  • Autor

A ile tak mniej wiecej kosztuje wymiana cewki do 1,6 16v w ASIO/? moze ktos wymienial? ile to trwa?+,- sciana.gif

Napisano

> A ile tak mniej wiecej kosztuje wymiana cewki do 1,6 16v w ASIO/?

> moze ktos wymienial? ile to trwa?+,-

trzy minuty...

Napisano

> A ile tak mniej wiecej kosztuje wymiana cewki do 1,6 16v w ASIO/?

Wg ePER'a Rel.20 - 215,23 PLN brutto

i nie wiem czy to czasami nie prod. SAGEM oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Wg ePER'a Rel.20 - 215,23 PLN brutto

> i nie wiem czy to czasami nie prod. SAGEM

tnx rotfl.gif

Napisano
  • Autor

No to juz po wszystkim wymienilem cewke i przy okazji zrobilem przeglad roczny ok.gifcewka na szczescie CHAMPION i tansza od SAGEMA 211pln . zaplacilem razem z przegladem 650 zl ok.gifok.gifolej zminilem na MOBILA 10W 40 ,filtr przeciwpylkowy ,swiece CHAMPION ok.gif cena mnie mile zaskoczyla ,przy okazji zalozyli gratisowo oslone silnika ok.gifteraz moge smigac na spota 20.GIFzakrecony.gifpalacz.gif

Napisano

> cewka CHAMPION

> swiece CHAMPION

A dlaczego takie świece - dokładniej to jakie ? - tak doradzili, aby kpl. był jednej firmy ?

Ale pozostałe cewki to Sagem ?, a świece chyba wszystkie wymieniłeś, a nie tylko jedną ? smile.gif

Napisano

> chyba mi padla auto mi na wolnych obrotach szarpie,comp sie drze

> ,,engine fault''

U mnie były podobne objawy przez 2 dni z tym, że nie na wolnych obrotach, a raczej gdy wciskałem energicznie pedał gazu. Brakowało mu mocy , przerywał, szarpał i czuć było, że coś nie tak z silnikiem. Może woda w paliwie ? Oczywiście był komunikat ENGINE FAULT, a buzer gongiem podkreślał awarię.

Po dwóch dniach takiej jazdy zrobiłem mu "zwolakowską" przygazówkę obrotów i mu przeszło do dziś, ale za to pojawił sie ASR ENGINE. Ten też mnie dręczył przez chyba 3 dni i mu samo przeszło smile.gif . W międzyczasie zatankowałem w droższej stacji CPN i wszystko ucichło, a już sie rozglądałem za nową cewką smile.gif

Napisano
  • Autor

> A dlaczego takie świece - dokładniej to jakie ? - tak doradzili, aby

> kpl. był jednej firmy ?

> Ale pozostałe cewki to Sagem ?,

swiece wymienilem championy bo takie mialem i na takie wymienilem autko sie dobrze na nich sprawowalo CHAMPION RC8BYC wymienilem oczywiscie wszystkie 4 .cewke wymienilem tylko 1 ta zepsuta i cale szczescie ze nie na SAGEMA /kiepskie/

jak bedzie doplyw gotowki to dokupie jeszcze 3 szt i sam zamontuje ! przygladalem sie i jest to proste ok.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

To miales farta ok.gif ja tez myslalem zo to od bezyny bo tego samego dnia tankowalem na CPN w Myslowicach kolo REALA!

ale niestety to byla cewka sciana.gif teraz jeszcze 3 CHAMPIONKI i gitara ok.gifhehe.gifwaytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.