Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Start stop nie dziala w c4

Featured Replies

Napisano

Wlasnie kilka miesiecy temu przestal sie wlaczac. Po zatrzymaniu miga ikonka eco czyli jakis warunek niespelniony.

Na sie to jakos zdiagnozowac domowymi metodami ?

Mam interfejs obd na bluetooth.

Czy musze czekac do rocznego przegladu ?

Taka super opcja i przestala dzialac.

Napisano

Zacznij od testu wydajnosci akumulatora. Podjedz do speca z akumulatorami zrobi test z wydrukiem. Czesto pojemnosc akumulatora lub jego zuzycie nie spelnia warunkow dla S&S. Druga sprawa sa temperatury na zewnatrz - sa niskie. 

Napisano
  • Autor
Dnia 18.02.2020 o 07:05, SebeKK napisał:

Zacznij od testu wydajnosci akumulatora. Podjedz do speca z akumulatorami zrobi test z wydrukiem. Czesto pojemnosc akumulatora lub jego zuzycie nie spelnia warunkow dla S&S. Druga sprawa sa temperatury na zewnatrz - sa niskie. 

aku ladowalem specjalnie przez 12h niskim pradem, myslalem ze bedzie dzialac po tym ale nic sie nie zmienilo.

Napisano

aku ladowalem specjalnie przez 12h niskim pradem, myslalem ze bedzie dzialac po tym ale nic sie nie zmienilo.

Jak niskim i jaka pojemnosc.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor
Teraz, WaWeR napisał:

Jak niskim i jaka pojemnosc.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

nie mam pojecia

chyba poczekam do kwietnia wtedy mam coroczny przeglad w aso to pewnie powiedza co jest zle.

Napisano
21 godzin temu, PawelWaw napisał:

Ale akumulator juz moze nie miec pojemnosci i ten parametr zawazyl na dzialaniu S&S

Napisano
  • Autor
14 godzin temu, SebeKK napisał:

Ale akumulator juz moze nie miec pojemnosci i ten parametr zawazyl na dzialaniu S&S

ok podjade go gdzies przebadac w koncu ma juz 4 lata.

Napisano

W sumie osobiscie mnie system s&s bardzo irytuje. Dezaktywacja jest pierwsza czynnoscia po uruchomieniu.Fakt musi byc spełnionych ilestam warunkow (czorrt wie jakich) zeby zadzialal.Do szewskiej pasji mnie doprowadza wylaczanie silnika zaraz po uruchomieniu.Ujade 100m zatrzymuje się przyvwyjezdziebz parkingu   i pierdut-eco. Dlatego mam juz nawyk dezaktywacji systemu.

Napisano
  • Autor
Dnia 22.02.2020 o 15:07, Kondi napisał:

W sumie osobiscie mnie system s&s bardzo irytuje. Dezaktywacja jest pierwsza czynnoscia po uruchomieniu.Fakt musi byc spełnionych ilestam warunkow (czorrt wie jakich) zeby zadzialal.Do szewskiej pasji mnie doprowadza wylaczanie silnika zaraz po uruchomieniu.Ujade 100m zatrzymuje się przyvwyjezdziebz parkingu   i pierdut-eco. Dlatego mam juz nawyk dezaktywacji systemu.

moze sie zamienimy na auta ? mnie sie to bardzo podoba :)

Napisano

A u Ciebie nie ma S&S?

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, Kondi napisał:

A u Ciebie nie ma S&S?

Jest ale nie dziala....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.