Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Produkty/kosmetyki od RRCustoms

Featured Replies

Napisano

Ktoś używa i moze się podzielić opinią? Lepsze to od Plaka:hmm::phi:

Na początek moze bym tego spróbował:hmm:

Napisano

Wszystko jest lepsze od plaka. Nie koniecznie produkt RRc.

Zależy jaki efekt chcesz uzyskać, plastiki maja świecić czy mają być czorne. Satyna mat? 

Używałem shiny garage, TuningKing,funky whitch; teraz najlepszy dla mnie jest adbl. 

Kup sobie środek typu apc, na początek nilsen cyklon. Z wodą demineralizowana 1:15 rozlei, zwykly pędzel budowlany z plastikowa nasadka i jesteś detalierem. 

Ten RRc idzie w którymś markecie kupić, tylko nie pamiętam czy Kaufland czy eclerc.

Edytowane przez szpyrek

Napisano
  • Autor

Właśnie-są w Kauflandzie i dlatego nie byłoby problemów z kupnem/wyborem/wysyłką itp.;]

W sumie zadowalałby mnie taki efekt jak na filmiku wyżej, o ile on jest realny i da się go uzyskać w kazdym aucie czy też na każdym rodzaju tworzywa deski/boczków:)

W sumie mozna do testów kupić te najmniejsze opakowania 150ml ale one są niewiele droższe  tańsze od tych większych😂

Ile tego wyjdzie na całe auto, takie większe:hmm:

Edytowane przez volf6

Napisano

Kup, przetestuj. Może będzie potrzebował czego więcej. Napewno lepsze jak K2 to jest czy plak. :ok:

Nie znam cen a przejade się z ciekawości do Kaufland pooglądać. 

Napisano

Ja testowałem :

Defroster  (odmrażacz do szyb) - skuteczny, faktycznie po ruszeniu nie zamarza, ładnie pachnie

Interior cleaner ( czyszczenia tapicerki) - działa, ładnie pachnie, faktycznie doczyściło plamy na fotelu

Wheel gel ( czyszczenie felg - krwawa felga) działa, ładniej pachnie niż odpowiednik od K2 ale w sumie mało wydajny ( 1L może na 3 czyszczenia kompletu felg 16 starczył )   

Water Spot Remover ( do czyszczenia osadów z szyb) - bardzo fajnie działa, faktycznie szyba zupełnie inaczej wygląda po zastosowaniu wsr, wycieraczki przestały skakać i hałasować.

Generalnie polecam

Edit// a do generalnego czyszczenia i tak od lat używam apc tenzi plus pędzelek :ok: w odpowiednich stężeniach czyni cuda

Edytowane przez goldixll

Napisano
17 godzin temu, volf6 napisał:

Ktoś używa i moze się podzielić opinią

Jakieś 3lata wstecz kupiłem środek Tenzi Kok mat.... I w połączeniu z Apc z Tenzi naprawdę odpowiada mi efekt... 

Ciemny, matowy i nie tłusty wygląd... I o to chodzi 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.