Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yamaha fazer 600

Featured Replies

Napisano

co sadzicie o tej maszynie. na co zwrocic uwage przy zakupie i za ile warto kupic zeby nie przepłacic rocznika np od 1996 do 1999 . pozdro

Napisano

dopiero zdales prawko.....ten Fazer to ma byc pierwsze moto?

Napisano
  • Autor

No wiesz prawko moze i zdałem ale juz kilka lat jezdzilem na motorach, zaczynajac od MZ'ki 251, przez GSX600F, pozniej była GSXR 600 K3 a teraz od wiosny jezdze na CBR929 ktora juz sprzedałem i na GSXR1000 K2, ktora chce sprzedać, wiec termin zdania przezemnie prawka troszke nie ma tu nic do rzeczy. A jesli chodzi o to czy to moj pierwszy motor to teoretycznie tak dlatego ze chce go dla siebie a nie na handel jak te 3 ostatnie Ścigacze mi sie podobaja ale jak dla mnie sa zbyt niewygodne a ja szukam czegos wygodniejszego i nie zalezy mi za bardzo na mocy tylko na wygladzie i wygodzie.Pozdro

Napisano

No to wyobraźni nie masz za grosz, skoro nie zdajesz sobie sprawe z konsekwencji, jakie niesie jazda bez uprawnien. Bo gdybyś miał, to byś nie jezdził.

Ale wracając do tematu. Jesli masz juz obycie z "litrami" to polecam Fazera 1000. Nie trzeba tego nonstop kręcić jak sześćsetki. Sam jezdze Banditem 1200, i w zyciu nie kupie nic co ma ponizej litra.

Napisano

> No to wyobraźni nie masz za grosz, skoro nie zdajesz sobie sprawe z

> konsekwencji, jakie niesie jazda bez uprawnien. Bo gdybyś miał,

> to byś nie jezdził.

z czystej ciekawosci jakie to konsekwencje? (poza mandatem)

Napisano

> ja szukam czegos wygodniejszego i nie zalezy mi za bardzo na

> mocy tylko na wygladzie i wygodzie

Moim zdaniem Fazer ma wygląd taki sobie - za to pozycja jeżdzca jest wręcz komiczna (ale to tylko moje skromne zdanie).

Ładnie z plastików to wygląda Suzuki - np. GSX-R smile.gif A z klasyki - to np. Honda Shadow.

Napisano

> z czystej ciekawosci jakie to konsekwencje? (poza mandatem)

Zadnych.

Ale jak sie cos stanie to prokurator.

POZDRAWIAM

Napisano
  • Autor

Hahaha widze i wiem ze jestes w temacie tak samo jak ja hehe.gif Pozdro

Napisano
  • Autor

Czemu twoim zdaniem komiczna. To co bys polecał tak srednio mocnego np do 100 KM i o dosc wygodnej pozycji, dobrym wygladzie i w rozsadnej cenie do 10000 bo ja narazie wybralem fazera. Myslalem tez nad banditem, a po przejazdzce na yamaha FZX 750 od kumpla to tez mi sie ten sprzecik spodobał Ogolnie to mi fazer odpowiada tylko nie wiem nic o pozycji w czasie jazdy i fajnie by bylo jakbys troszke rozwinal ten temat. Pozdro

Napisano
  • Autor

To ze nie mam wyobrazni to troszke mocno powiedziane bo nie jezdzilem tym na codzien i po normalnych drogach tylko w 95% przypadkow bo ulicach bardzo malo uczeszczanych przez samochody i pieszych a najczesciej po zamknietych kawalkach a u mnie w okolicy dobrych asfaltowych drog np w lesie lub drog w strefach ekonomicznych w szczerym polu nie brakuje a tam to tylko sam sobie zagrazalem. Pozdrawiam

Napisano

> Czemu twoim zdaniem komiczna. To co bys polecał tak srednio mocnego

> np do 100 KM i o dosc wygodnej pozycji

Z typowych nakedów miejskich: Suzuki Bandit, Yamaha Fazer i Honda Hornet ja osobiście wybrałem ten ostatni.

Bandit - fajny, ale najstraszy technologicznie z całej trójki.

Fazer - ciekawy wygląd na obrazkach, ale jak zobaczyłem kilka modeli na mieście to załamała mnie dziwna pozycja jeźdzca. Nie wiem jak to opisać... to trzeba zobaczyć.

W Hornecie zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Ładny, lekko staroświecki (klasyczny) i bardzo wygodny. Niestaty najdroższy z całej trójki.

Jest też kilka innych modeli z przedziału 600-750 ccm które warto rozważyć.

Napisano
  • Autor

O wielkie dzieki. Pomyśle nad tym hornetem no i przypatrze sie fazerowi jak to na serio wyglada bo motor mi sie podoba ale skoro jest tak jak mowisz to napewno jeszcze to przemysle. Pozdro

Napisano

> O wielkie dzieki. Pomyśle nad tym hornetem no i przypatrze sie

> fazerowi jak to na serio wyglada bo motor mi sie podoba ale

> skoro jest tak jak mowisz to napewno jeszcze to przemysle.

> Pozdro

Potwierdzam opinię Sławka.Też planowałam kupić Fazerka. Szybko jednak zmieniłam zdanie, jak go zobaczyłam z bliska.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.