Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam imprezy

Featured Replies

Napisano

Szukam jakiejś moto imprezy na wzór wyścigów w USA- samochody, browary, grill. Żonę chciałbym zabrać na jakiś weekend w wiosnę/lato. Byle w PL, i blisko kemping. 

Napisano
Szukam jakiejś moto imprezy na wzór wyścigów w USA- samochody, browary, grill. Żonę chciałbym zabrać na jakiś weekend w wiosnę/lato. Byle w PL, i blisko kemping. 
W Polsce to chyba tylko zloty miłośników poszczególnych marek/modeli, więc chyba pozostaje zagranica. Ja się zastanawiam nad weekendem F1 w Austrii (kempingi przy samym torze, wieczorem koncerty itp.).

Taptaraptap

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, Zbynek napisał:

W Polsce to chyba tylko zloty miłośników poszczególnych marek/modeli, więc chyba pozostaje zagranica. Ja się zastanawiam nad weekendem F1 w Austrii (kempingi przy samym torze, wieczorem koncerty itp.).

Taptaraptap

Fajna opcja, znalazłem zawody Nascar w Czechach. Mają podpisaną umowę do przyszłego roku. Muszę ogarnąć temat, bo mi żona żyć nie da :hehe:

Napisano
Fajna opcja, znalazłem zawody Nascar w Czechach. Mają podpisaną umowę do przyszłego roku. Muszę ogarnąć temat, bo mi żona żyć nie da :hehe:
Sprawdź jeszcze DTM [emoji106]

Taptaraptap

Napisano
W dniu 16.10.2021 o 20:03, Bartolomej napisał:

Polecam Flatout POWER Festival. W tym roku była pierwsza edycja i bardzo mi się spodobało. Prosta próba sportowa na czas, jakieś drifty, food trucki, impreza wieczorem, spanie w namiotach.

Takie niezobowiązujące spotkanie dla fanów sportów motorowych. Za rok znowu się wybieram.

Napisano
  • Autor
54 minuty temu, TomcatT4 napisał:

Polecam Flatout POWER Festival. W tym roku była pierwsza edycja i bardzo mi się spodobało. Prosta próba sportowa na czas, jakieś drifty, food trucki, impreza wieczorem, spanie w namiotach.

Takie niezobowiązujące spotkanie dla fanów sportów motorowych. Za rok znowu się wybieram.

Spoko, w jakim miesiącu się odbywała impreza?

Doczytałem :)

Wygląda fajnie.

Edytowane przez Bartolomej

Napisano

Jedziesz do Poznania, Brna, czy na inny tor gdzie jest akurat wyścigowy weekend i codziennie, przez cały dzień się coś dzieje.