hajduk58 Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Witam.Ostatnio ładowałem na ladowarce Siltec w Pobiedziskach. Po zakończeniu ładowania wyświetla się komunikat ładowanie akumulatora jest niemożliwe. klapka do portu ładowania ta z logo nie daje się otworzyć. Pogmerałem na forach ev i okazało się że takich przypadków było więcej. Wniosek jest taki że na tych ładowarkach nie można Zoe ładować CCS em Link to comment Share on other sites More sharing options...
format Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Po co otwierasz kolejny wątek na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karax Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 W dniu 25.04.2022 o 13:37, hajduk58 napisał: Witam.Ostatnio ładowałem na ladowarce Siltec w Pobiedziskach. Po zakończeniu ładowania wyświetla się komunikat ładowanie akumulatora jest niemożliwe. klapka do portu ładowania ta z logo nie daje się otworzyć. Pogmerałem na forach ev i okazało się że takich przypadków było więcej. Wniosek jest taki że na tych ładowarkach nie można Zoe ładować CCS em Pisz na podforum dla Zoe Tutaj konkretnie wątek na ten temat - Ten zamykamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts