Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apteczka i trójkąt w F sedan... ale jak???

Featured Replies

Napisano

Witam,

Odkad kupilem bryke woze apteczke i trójkąt w koszyczku w bagazniku... ale skoro jest jest na nie miejsce pod antena w schowku to dlaczego nie tam upchac... Tylko pytanie jak??? Moze ktos podrzuci fotke jak to tam powinno byc ulozone by nie gonilo i nie szlifowalo blachy? zeby.GIF Siedzialem nad tym z godzine i nic nie wymyslilem. niewiem.gif

Ostatnio troche sie przeprowadzam i kazdy cm szescienny w bagazniku jest na wage zlota. zeby.GIF

Napisano

> Witam,

> Odkad kupilem bryke woze apteczke i trójkąt w koszyczku w

> bagazniku... ale skoro jest jest na nie miejsce pod antena w

> schowku to dlaczego nie tam upchac... Tylko pytanie jak??? Moze

> ktos podrzuci fotke jak to tam powinno byc ulozone by nie gonilo

> i nie szlifowalo blachy? Siedzialem nad tym z godzine i nic nie

> wymyslilem.

> Ostatnio troche sie przeprowadzam i kazdy cm szescienny w bagazniku

> jest na wage zlota.

Ja mam po prostu trójkąt owinięty w szmatę i upchany tam na wcisk, podobnie apteczka, a szmata zawsze sie może przydać zlosnik.gif

Napisano

hmm.gif To chyba masz dość dużą tę apteczkę hmm.gif

Ja bez problemu włożyłem (seryjna, jaką dawali kiedyś w Oplu). NAjpierw apteczka (dłuższym bokiem w dół zeby.GIF) a potem trójkącik na skos i tyle smile.gif

Pozdr.

Napisano

> Ja mam po prostu trójkąt owinięty w szmatę i upchany tam na wcisk,

> podobnie apteczka, a szmata zawsze sie może przydać

O właśnie o szmacie zapomniałem, ale ona jest położona osobno od strony blachy (błotnika) wink.gif

Napisano
  • Autor

> To chyba masz dość dużą tę apteczkę

> Ja bez problemu włożyłem (seryjna, jaką dawali kiedyś w Oplu).

Duza jest to fakt, ale seryjna jak i trójkąt... byle jak, krzywo jakos wchodzi... tylko wlasnie bez szmat to tam sobie musi niezle podskakiwac... zeby.GIF Troche dziwnie to Pan Opel wymyslil....

Dobra, zrobie jakis remanent w szafie i poowijam te gadzety i na wcisk. zeby.GIF

Dzieki!

Napisano

ja mam problem, bo mam elektryczną antenę ale jakoś się mieści, jak była manualna to wogóle nie miałem problemów.

Napisano
  • Autor

> ja mam problem, bo mam elektryczną antenę ale jakoś się mieści, jak

> była manualna to wogóle nie miałem problemów.

A wlasnie sie mialem skusic na elektryczna ktora ktos tu opisywal w watku obok... cos za cos. zeby.GIF

Napisano

Zdecydowanie szmata rządzi! W moim przypadku są to stare dżinsy wożone na wypadek jakiejś grubszej roboty pod autem (tfu... tfu... odpluć na niemalowane drewno wink.gif)

Napisano

Co prawda mam kombi ale patent u ciebie też bedzie dzialal. Mialem dywaniki welurowe w Asterce i wymienilem na gumowe. Stare użylem do wylozenia na luźno wlasnie tej mneki nad nadkolem i teraz nic nie tlucze i nie rysuje od wewnątrz. Pozdro

Napisano

> Apteczka nie jest obowiązkowa w samochodach prywatnych

Owszem nie jest, ale ja właśnie kupiłem z pełnym wypasem !!!!!!!!!!

Bo nie chciałbym stać jak baran, albo co gorsza odjechać angryfire.gif kiedy będzie (oby to się nie sprawdziło) jakiś wypadek i trzeba będzie pomóc.

To tak jak z gaśnicą trzeba co rok aktualizować, a amało kto to robi angryfire.gif i później spala się kobieta w aucie [`] bo nikt nie miał sprawnej gaśnicy i nieumiał jej pomóc. frown.gif

Napisano

> schowku to dlaczego nie tam upchac... Tylko pytanie jak??? Moze

> ktos podrzuci fotke jak to tam powinno byc ulozone by nie gonilo

> i nie szlifowalo blachy?

Moze ja mam jakis nietypowy holenderski trojkat, ale wkladam go na wcisk, a zaraz za nim apteczke i wszystko trzyma sie pod wplywem wlasnego ciezaru. Nie tlucze i nie szura... Trojkat juz byl razem z autem wiec moze to jakis 'specjalny' wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.