Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co robię nie tak?

Featured Replies

Napisano

Wita,m i pytam jak w temacie - chodzi o ten piękny alarm co go nie moge opanować.Przeczytałem juz chyba wszystko i powoli brak koncepcji.

Quote:

co do krańcówek drzwiowych aby odseparować krańćówkę kierowcy musisz przeciąć kabel idący od drzwi kierowcy i wstawić diodę która będzie przwodzić w stronę lamki a nie w stronę krańcówki. Wtedy podpinasz się przed diodą od strony krańcówki i masz tylko drzwi kierowcy a za diodą wszystkie

ok wlutowałem diodę w lewy szary włącznik tak aby przewodziła w kierunku od krańcówki.Pomiędzy diodę a krańcówkę zgodnie z opisem wlutowałem kabelek z alarmu. Jak na razei efekt jest taki ze włączniki w drzwiach nie działają. Lampka dopiero się zapala i właczniki działaja jak połacze te 2 cieńkie szare wepnę do kabla z alarmu . Jak tak zrobię toa alarm i włączniki działaja za to za cholerę nie mogę podłaczyć do tego krańcówki maski bo albo sie po załaczeniu kranańcówki maski zapala światło w środku .Co tu jest nie tak? Bo ja juz nie wiem

Moze mi to ktoś wytłumaczyć co źle robię?

Napisano
  • Autor

> możesz to narysowac bo nic nie kumam

qurde cięzko.... z tym rysunkiem

No to II podejście

Moze inaczej przeciąłem kalbel szary od wyłącznika drzwi kierowcy i wlutowałem diodę kierunkiem przewodzenia w przeciwna niż krańcówka jest krańcówka ( zgodnie z opisem ) ale w tym momencie włącznik po otwarci drzwi nie zapala lampki w podsufitce. Teraz między diodę od a krańcówkę wlutowałem kabel od alarmu.Do kabelka alarmu wpiąłem kabelek zlampki bagażnika z diodą , oraz krańcówke z maski tez z diodą .I tak wszystko działa po otwarciu tylko światła brak przy otwarciu lewych drzwi a jak je otworze to alarm wyje .Tak jak mówię tylko światła brak.A jak otworze prawe dzrwi to światło jest .

Jak zrobic żeby świeciło mi się też światło po otwarciu lewych drzwi ?

Napisano
  • Autor

> możesz to narysowac bo nic nie kumam

Narysowałem .............a teraz pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

> Narysowałem .............a teraz pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!

wlutuj diodę w drugą stronę i powinno działać

Napisano
  • Autor

> wlutuj diodę w drugą stronę i powinno działać

Druga strona nic nie da .

Znalazłem !!!

Dioda przy krańcówce lewych drzwi była wlutowana szregowo a nie równolegle .Juz po problemie .

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.