Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf, Polo, Lupo... który wybrać?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Wiem, że rozrzut jest całkiem spory i pod względem klasy i wielkości, ale stoję przed dylematem zakupu któregoś z ww. samochodów najchętniej z dieslem. Czynnikiem jest oczywiście jest cena zakupu - nie więcej niż 30.000 zł. Chciałbym jeden z tych samochodów sprowadzić z Niemiec. Nie kryję, że istotna jest też ekonomia spalania - Fiat Stilo, którym porusza się rodzina jest dość paliwożerny, a z uwagi na większe dystanse pokonywane tym autem zupełnie się to nie opłaca, poza tym przydał by się drugi samochód. Szczerze powiedziawszy najchętniej byłby to Golf IV TDi, ale nie mam zupełnie rozeznania w rynku stąd nie wiem, które z tych aut będzie się w wersji TDi mieściło w wyznaczonym budżecie w rozsądnym przebiegu i roczniku. Ostatnie auto VW jakie miałem przyjemność (bez wątpienia w porównaniu z fiatem) użytkować było Polo 1.4 60 z 2000 roku, które do tej pory wspominam z rozrzewnieniem,a przed nim jeszcze jedno Polo. Teraz z fiatem, na którego się połaszczyliśmy z uwagi na "bonusy", więcej jesteśmy w serwisie niż z dwiema polówami przez cały czas ich użytkowania.

Z góry dziękuję za radę.

Napisano

Myślę, że znajdziesz w tych pieniądzach przyzwoitego G IV TDI z roczników >2000. Nawet kombi (jak lubisz zlosnik.gif). Zatem martw się stanem konkretnych egzempalrzy i powodzenia w poszukiwaniach.

Pozdrawiam.

Ps. osobiście mniejszego auta od Golfa, po przesiadce z Passata już sobie nie wyobrażam skromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.