Dariusz2278 Posted January 19 Share Posted January 19 Witam kolegów proszę o opinię temat opon mam orginalne alu 17cali 225 45 17 czy to dobry wybór opinie jak ze spalaniem nie za szerokie opony proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czachabrava Posted January 20 Share Posted January 20 OK, miałem taki sam rozmiar na 17-tkach. Najgorzej auto zachowywało sie na nich w koleinach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDTECHNO Posted January 21 Share Posted January 21 W dniu 19.01.2023 o 23:54, Dariusz2278 napisał(a): Witam kolegów proszę o opinię temat opon mam orginalne alu 17cali 225 45 17 czy to dobry wybór opinie jak ze spalaniem nie za szerokie opony proszę Wszystko zależy gdzie mieszkasz i jakie masz drogi . Parę lat temu w mojej okolicy przeważały dramatyczne stany lokalnych dróg. Jeżdżenie na 17" 215/45/17 było nie lada wyczynem. Jeździłem.maxymalnie ile się da na zimówkach 15" 195/65/15 . Koleiny to był dramat. Zresztą w trasie na pod polski też nieraz nie było za ciekawie. Obecnie drogi remontują i dłużej jeżdżę na letnich 17" Na ten moment jeżeli byłbym z zamiarem zakupu felg. Poszedłbym na kompromis 16" z dobrym balonem . Zdecydowanie przeszedłem na etap - komfort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts