Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JTD a cena ...

Featured Replies

Napisano

Witam, jestem już prawie na mecie jeśli chodzi o zakup JTD'ka. I pytanie - czy za 15 500PLN (w tym już wszystkie opłaty, mi pozostaje tylko OC) warto kupić coś takiego: Bravo JTD, srebrne, 104kkm, 2000 rok, wersja Suite (4xpoduszka powietrzna, skóra w kolorze niebieskawym, skóra na kierownicy i mieszku biegów, białe zegary, klima, radio firmowe-nie wiem jaki to model, alufelgi fiatowskie,ABS, wspomaganie,pełna elektryka). Dodam, że auto jest tylko lekko zarysowane na prawym przodzie czego prawie nie widać - tak jakby na parkingu ktoś zachaczył. Dodatkowo jest jeszcze hak. Cena jw. to cena dla mnie po poważnych rabatach, bo za takie to w Polsce chcą nawet 20tysi. Dzisiaj się muszę zdecydować i na 99% będę na tak. Jakie są Wasze opinie?

P.S. Auto ściągnięte jakieś dwa miechy temu z Niemiec, miało tam jednego właściciela (jakiegoś staruszka - tak wynika z Briefu). Jest naprawdę w b. dobrym stanie, w środku praktycznie nie widać zużycia, a skorzana kierownica wygląda jak nowa...

Napisano
  • Autor

> Witam. Bierz, szczególnie, że ubezpieczalnie wyceniają ten rocznik na

> 16.000 PLN.

Czyli zakupię w cenie normalnej, zgodnej z tą z ubezpieczalni... Dzisiaj będę wiedział po rozmowie z gościem co i jak - mam nadzieję, że niedługo umieszczę tu fotki mojego nowego auta smile.gif

Napisano

> Witam. Bierz, szczególnie, że ubezpieczalnie wyceniają ten rocznik na

> 16.000 PLN.

moge nawet wycieniac na milion euro hehe.gif

stukniesz to ci wycenią jak za złom...

Napisano

oczyma wyobraźni widzę...

sam wiesz czy jest wart tych pieniędzy...

Napisano
  • Autor

> oczyma wyobraźni widzę...

> sam wiesz czy jest wart tych pieniędzy...

Cena 16tysi, jutro wpłacam zaliczkę po obejrzeniu bolidu na kanale i u mechaniora. Jak na mój gust - mogę tyle dać. To jest max. co mogłem nazbierać - nawet 'świnka' z drobniakami pójdzie do rozłupania. Ale kurcze to będzie to - 4 miechy poszukiwania i jest, pod nosem, bo z tej samej miejscowości. Jak kupię to zarzucę fotki i oficjalnie już się przywitam, ale na to jeszcze z 2 tygodnie maksymalnie muszę poczekać...

Napisano

Spoko to na jakiś zlocik do wrocka musisz wpaść to pokażesz to JTD palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Spoko to na jakiś zlocik do wrocka musisz wpaść to pokażesz to JTD

Obowiązkowo smile.gif. Jak już wyciągnę zęby ze ściany i się odkuję po zakupie to nawet sam zaproponuję jakieś małe Bravo-party na dachu Galerii ;-)

pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.