Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zapytanko

Featured Replies

Napisano

poszukuje jak najtanszego poki co radia na Cd nawet jeden warunek zeby mialo 2 wyjscia RCA czyli zebym mogl sobei podlaczyc 4 kanalowke bo tak mam zrobione audio .Moze ktos pamieta przykladowe modele radii ,zalezy mi bardziej zeby tylko gralo poki co , nie liczy sie marka itp moze byc nawet sam deck

Napisano

Niech kolega podjedzie sobie w sobote na giełde do Sosnowca Milowic i wybierze coś z blaupunkta- tam chyba prawie każde radio ma wyjście na 4-o kanałowy wzmacniacz 893goodvibes.gif. Póki co to mam do opchnięcia Blaupunta Heidelberga CD52 z kostką ISO do Blaupunkta, półkieszenią itp...ma nawet jeszcze folie na wyświetlaczu.

Napisano
  • Autor

> Niech kolega podjedzie sobie w sobote na giełde do Sosnowca Milowic i

> wybierze coś z blaupunkta- tam chyba prawie każde radio ma

> wyjście na 4-o kanałowy wzmacniacz . Póki co to mam do

> opchnięcia Blaupunta Heidelberga CD52 z kostką ISO do

> Blaupunkta, półkieszenią itp...ma nawet jeszcze folie na

> wyświetlaczu.

no ja chce cos naprawde taniego ok 200zł moze byc zabytek mialem pionka 8600 ale musialem sprzedac poki funduszy na alpine nie ma musze cos nabyc .Na gielde do niedawna co tydzien jezdzilem ale ostatnio nei mam czasu

Napisano

jesli dobrze rozumiem to miałeś starego pionka 8600. nie trzeba było go sprzedawać bo to bardzo dobre radyjko. osobiście używam starego pionka kehp7600r i w porównaniu z nowymi radyjkami do 1000zł zostawia konkurencje daleko w tyle.

na twoim miejsu poczekałbym troche i kupiłbym od razu jakieś lepsze radyjko bo szkoda tych 200zł na coś co za chwile wyląduje w koszu.

ps. polecam ci alpina 7939 ostatnio takie kupiłem i musze powiedzić że nigdy nic lepszego nie słyszałem. dzwięk powala na kolana smile.gif

Napisano
  • Autor

> jesli dobrze rozumiem to miałeś starego pionka 8600. nie trzeba było

> go sprzedawać bo to bardzo dobre radyjko. osobiście używam

> starego pionka kehp7600r i w porównaniu z nowymi radyjkami do

> 1000zł zostawia konkurencje daleko w tyle.

> na twoim miejsu poczekałbym troche i kupiłbym od razu jakieś lepsze

> radyjko bo szkoda tych 200zł na coś co za chwile wyląduje w

> koszu.

> ps. polecam ci alpina 7939 ostatnio takie kupiłem i musze powiedzić

> że nigdy nic lepszego nie słyszałem. dzwięk powala na kolana

nie starego nowego DEH-8600 tylko pieniadze byly na cos innego potrzben nie chce teraz kupowac radia za 500 zł by pozniej na nim stracic dolozyc kolkejne tyle lub wiecej i kupic wreszcie cos na poziomie .Nastoene radio znow bedzi ecenowo ponad 1000 cos nawet pozyczyc potrzebuje na jakis miesiac bo auto wraca na nogi po ponad miesiacu stania i cos by sie przydalo naprawde obojetnie co na CD w ostatecznosci jakiegos biedronkowego bedzie trzeba kupic czy cos w tym style .Nie chodzi mi tu o zadna jakosc dzwieku itp ,zebym tylko mogl podlaczyc to co mam w aucie i jakos wysterowac radiem

Napisano

> ps. polecam ci alpina 7939 ostatnio takie kupiłem i musze powiedzić

> że nigdy nic lepszego nie słyszałem. dzwięk powala na kolana

chyba widziałem palacz.gif szybko poszło. Jak bedę zmieniał radio to tez poszukam 79xx

Napisano
W tej kasie kupisz jakiegoś starszego decka (np 9175) i będziesz miał spokój chyba ze potrzebujesz mp3 i innych tego typu bajerów
Napisano
  • Autor

> W tej kasie kupisz jakiegoś starszego decka (np 9175) i będziesz

> miał spokój chyba ze potrzebujesz mp3 i innych tego typu

> bajerów

dzieki o takiego typu odpowiedzi mi chodzi poprostu nei mam czasu teraz jezdzic za raidami jedynie internet mi zostaje a sprzedajacy zadko pisza ile wyjsc RCa ma dane radio zwlaszcza starsze

Napisano

> takie coś:

> ef196e896524a59am.jpeg

Chodziło mi, że chyba widziałem oferte sprzedaży tego radia na forum i all smile.gif szybko znikło 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.