Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maty wygłuszające (wygłuszenie drzwi)

Featured Replies

Napisano

Witam

Chciałbym sobie wkleić kilka takich mat w przednie drzwi prosta czynność tylko mam pytanie czy warto? ktoś pokusił się o taki zabieg jakie efetkt??? Chciałbym aby było troszke ciszej i głośniki w drzwiach zabrzmiały lepiej. A maty jakie chciałem zakupić to np. coś takiego allegro maty

Napisano

> Witam

> Chciałbym sobie wkleić kilka takich mat w przednie drzwi prosta

> czynność tylko mam pytanie czy warto? ktoś pokusił się o taki

> zabieg jakie efetkt??? Chciałbym aby było troszke ciszej i

> głośniki w drzwiach zabrzmiały lepiej. A maty jakie chciałem

> zakupić to np. coś takiego allegro maty

zalożyłem takie maty i jest bardzo fajnie - spokojnie mozesz kupowac, w autokaciku jest opis o instalacji audio i tam jest pokazane wszystko jak robic zeby ladnie gralo

Napisano
  • Autor

> zalożyłem takie maty i jest bardzo fajnie - spokojnie mozesz kupowac,

> w autokaciku jest opis o instalacji audio i tam jest pokazane

> wszystko jak robic zeby ladnie gralo

A ile takich mat 25x50cm wejdzie na jedną pare drzwi? z tego co czytałem sa one bardzo cienkie 2-3mm czy wystarczy 1 warstwa? hmm.gif

Napisano

> A ile takich mat 25x50cm wejdzie na jedną pare drzwi? z tego co

> czytałem sa one bardzo cienkie 2-3mm czy wystarczy 1 warstwa?

sa rozne rodzaje mat ja mam gruba i twarda, na drzwi trzeba liczyc ok.5 bo wygluszasz blache wewnatrz drzwi(te na ktorej jest lakier tylko od spodu) tam ida 2,5 maty a potem 3,5 maty na drzwi od wewnątrz zamiast folii

proponuje dział tunning - modyfikacja audio tam jest wszystko opisane i pokazane

Napisano

app to shit w zimie ci to odpadnie nie radzilbym z resztą poczytaj na jakims forum CA, jak juz cos takiego z tanszych rzeczy to mate alu ktora kupisz w castoramie obi etc, jest tez na allegro, ja tak wygluszylem jedne drzwi i jestem bardzo zadowolony, cena taka sama jak app

Napisano

> app to shit w zimie ci to odpadnie nie radzilbym z resztą poczytaj na

> jakims forum CA, jak juz cos takiego z tanszych rzeczy to mate

> alu ktora kupisz w castoramie obi etc, jest tez na allegro, ja

> tak wygluszylem jedne drzwi i jestem bardzo zadowolony, cena

> taka sama jak app

Bzdura jakich wiele.A powstaje z niewiedzy jak i lenistwa co poniektórych jednostek.

APP uzywam praktycznie od momentu dostepności na rynku i jak do tej pory NIC się z nimi nie dzieje.Zresztą nie tylko ja ich uzywam.

Powstanie owego "zimowego" mitu mozna zawdzięczać ludziom którzy źle podchodza do tematu.A główną przyczyną niezadowolenia z APP jest złe przygotowanie powierzchni.Kleją jak leci odrazu po zdjęciu boczków.

A powierzchnię nalezy wymyć i odtłuścić.Po takim zabiegu konia z rzędem temu co mu sie cos odklei.

Napisano

Potwierdzam. Patrz Zalacznik !!!

Sam juz 2 lata drive.gif isie bardzo smile.gif

Podstawa to przygotowac podloze-wymyc wosk.

Ja kleilem podwojnie,od wewnatrz i na zewnatrz drzwi+MDF dystanse na glosniki i jest duza poprawa wysokich tonow.

post-49595-14352471945851_thumb.jpg

Napisano

Podpinajac sie pod temat... Sam sie zastanawialem nad tymi matami i powiedzcie czy roznica w szumie/halasie/etc po zamontowaniu tych mat jest bardzo odczuwalna? Inaczej mowiac, czy po zamontowaniu i pierwszej przejazdzce byliscie zadowoleni (ew. ktos powiedzial WOW?).

Napisano

Na to bym nie liczyl bo sie mozna zawiesc-chyba ze ktos wyklejal bý rowniez podloge+maske i przegrode silnika.

Celem tego co ja i wiele innych Kolegow zrobilo jest poprawienie akustyczne,lepszy basik grinser006.gif

Napisano

zgadzam si e tu z kolega jest to z czystego lenistwa z e maty odpadaja trzeba chodzby wymyc ciepla woda i bedzie napewno gites sam kiedys sobie załozylem w wczesniejszej asterce w przednie drzwi i sie trzymalo jak trzeba a specjalista od tego nei jestem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.