Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacz czy coś....

Featured Replies

Napisano

Jadąc po płytach betonowych, zauważyłem ostatnio że lewa strona jakby chciała do środka. Pod nogą czuję miarowe uderzenia. Posprawdzałem wszystkie mocowania; sworzeń,gumy i nic. Możliwe że to tylko uroda UNO, ale wolę zapytać. faktem jest że mam już chyba wyjechane poduszki amorków.

Myślałem nawet że mam dziury w podłodze ale to było spowodowane nieumiejętnym założeniem wygłuszenia przez mojego poprzednika.

Napisano

Sprawdź na maksymalnych skrętach przy dziurawym podłożu czy Ci nie stuka, ja mimo wszystko stawiałbym na wahacz.

Napisano

Jesli chcesz sprawdzić czy wachacz jest dobry tzn kulis dolny to najlepiej podnieść autko do góry i potargac kołem góra dól i zobaczyc czy kulus nie przeskakuje

Napisano
  • Autor

Ja tak posprawadzałem UNO, dałem go na Autotest i nic.. Wahacz swoje.

Napisano

Ja też miałem kiedyś takie wrażenie że jak skręcałem w lewo to miałem takie uczucie że koło mi ucieka pod auto i wymieniłem końcówkę i wachacz i było wszystko oki.

Napisano

> Jesli chcesz sprawdzić czy wachacz jest dobry tzn kulis dolny to

> najlepiej podnieść autko do góry i potargac kołem góra dól i

> zobaczyc czy kulus nie przeskakuje

zły sposób przy podniesionym aucie sworzeń zmienia swój kąt nawet jak ma luz potrafi sie zblokować i nie wyczujemy luzu w uno najlepiej sprawdzić jak auto stoi na kołach przy pomocy ruchomych płyt na stacji kontroli pojzadów

Napisano

> najlepiej sprawdzić jak auto stoi na kołach przy pomocy

> ruchomych płyt na stacji kontroli pojzadów

Popieram. U mnie też tak było. Wykryłem dopiero na stacji dzięki Pawłowi!

Jak zaczęliśmy autkiem miąchać na szarpakach, to sworzeń wahacza pokazał, że chce być wymieniony.

Jeszcze raz blagam.gif Pawłowi!

Napisano
  • Autor

Chyba znalazłem problem. Podczas jazdy na nierównościach konieczne jest kontrowanie kierownicą. W tym momencie w przejściu kolumna kier. a wałek podawczy maglownicy nasępuje tarcie. Czasem towarzyszy temu odgłos jakby metal tarł o gumę. Myślę o czym już pisałem, że poprzednik mój chciał wygłuszyć kabinę od odgłosó silnika. Zrobił to zgrubsza tak: na jutowe maty wygłuszające położył maty bitumiczne. Asfalt pęcznieje od temperatury oi podnosi się co powoduje podniecienie wszelkich gum wokół kiolumny kierownicy. Myślę ze tak jest bo odgłosy tarcia odchodzą ze środka kabiny a nie z komory silnika....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.