Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony...

Featured Replies

Napisano

jak dla mnie to za wąskie... biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> jak dla mnie to za wąskie...

Ale przy felgach 14 zalecane smile.gif

Do 15 to można założyć 195/55

Napisano

> jak dla mnie to za wąskie...

Ja ostatnio zmienilem oponki, powodem jest drzenie kierownicy, ktore po zmianie na nowe i tak nie zniklo, ani nie zmniejszylo sie. Kupilem Dayton d110, czytalem gdzies opinie i kierowcy je chwala. Placilem cos okolo 170 zlotych za sztuke. Osobisicie na deszczzu nie testowalem, ale ponoc sa niezle. Acha,... kupilem rozmiar 185/60/14.

Napisano

wczoraj kupilem jakies michelinki

z przelozeniem i wywazeniem na aluski wybulilem 75 za sztuke - bieznik ponad 6mm

oczywiscie uzywka

195/55/15 wink.gif

Napisano

Szukasz letnich czy całorocznych? I w jakiej cenie chcesz się zmieścić?

Napisano
  • Autor

> Szukasz letnich czy całorocznych? I w jakiej cenie chcesz się

> zmieścić?

Chcę raczej całoroczne nowe, a zimówki to za rok na jesień sobie kupię. Raczej jedną zimę z nowym bierznikiem powinienem bezpiecznie przejeździć smile.gif

150..160 zł za sztukę

Napisano

> To może te zapodać

> http://allegro.pl/item114578478_nowe_opony_175_65_r_14_fulda_wysylka_gratis_od_ss.html

> ???

Odradzam. Produkowane w Polsce się krzywią co widać po kolebiącej się kierownicy. Tak mnie się zrobiło i ktoś już też tu o tym pisał.

A Kleber Dynaxer HP 2 już przetestowałem na kilku tysiącach i jestem zadowolony. Na wodę bardzo dobre.

Napisano

ja w zeszłym roku na wiosne założyłem dayton D200. zajefajne oponki. Tak 3mają sie drogi ze mozna z fotela wypasc. A z deszczu sobie nic nie robia. Załozylem 185/60/14. Nie załuje ale w zime to nie ma kontroli nad samochodem, wiec musiałem kupic zimówki. sniegu centymetr a kola w miejscu chodzily.

Napisano

Raczej dobrych całorocznych się nie kupi za tą cenę. A musisz kupić opony już teraz? Jeżeli tak, to raczej będziesz musiał letnie kupić. Tylko wtedy w zimie nie będziesz miał za dobrej jazdy. Natomiast jeżeli masz na czym jeszcze jeździć, to radziłbym wstrzymać się do zimy, kupić zimówki, a na wiosnę kupić letnie.

Napisano
  • Autor

No i wkońcu zakupiłem Dębice Navigatory 2 z nowym bieżnikiem.

Gumiarz mówił, że to bieżnik Goodyear'a.

Komplet za 640 zł z przekładką, wyważeniem i wymianą wentyli.

Drogo, tanio, nie wiem.

Pozdrawiam

P.S.

Całkiem inne autko...

Swoją Asterkę F caravan z silnikiem X17DTL rozbujałem do 160, a kierownica super stabilna póki co smile.gif

Napisano

Hmm trochęsie spóźniam z komentarzem...ale

Ja na wiosnę kupilem w sklepie internetowym NETCAR oponki firmy Kleeber Viaxer 175/70 R13. I na drodze są super - nie świrują na wodzie, a do tego są ciche. placilem po 130 zl za sztukę smile.gif i jestem z nich zadowolony !

O oponach debicy czytalem na sieci duzo negatywnych opinii, ale ja k nie wariujejesz na drodze to na pewno będą OK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.