Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Schemat włącznik drzwiowy i lampka wewn. ?

Featured Replies

Napisano

witam mozecie mi narysowac najlepiej grinser006.gif jak wyglada polaczenie wlacznika drzwiowego i lampki oswietlenia wnetrza? gdzie leci 12V itd czy np po otwarciu lewych drzwi pojawia sie napiecie tylko na lewym wlaczniku drzwi czy tez na prawym? i ten wlacznik do odcina/laczy 12V czy mase, ze jak sie pod niego podepne to bedzie mi sie pojawialo napiecie po otwarciu drzwi?

teraz do rzeczy chodzi mi o to zeby zamontowac sobie diode w wywierconym otworze w tapicerce drzwi gdzies od dolu, taka biala zeby oswietlala co jest pod nogami gdy wysiadam wieczorem - taki bajer grinser006.gif ktory przyuwazylem w jakims innym autku claps.gif

Napisano
  • Autor

tak tez wlasnie sadzilem, czyli najblizej i najbardziej wlasciwie bedzie chyba pociagnac kabelek od masy ktora powstaje po wycisnieciu tego wlacznika, a drugi moze gdzies znajde w drzwiach bo mam centralny ? dobrze kombinuje?

Napisano

Nie mam coprawda centralnego ale wydaje mi sie, ze tam nie idzie prad "non stop", a jedynie impuls?

Mozesz sie troche pobawic i pociagnc kabelki od samej lampki - byloby chyba najbardziej prawidlowo wink.gif

Napisano
  • Autor

pewnie ze najbardziej prawidlowo smile.gif tylko droga troszku dluzsza, po co grinser006.gif ale w ostatecznosci tak bede musial zrobic wink.gif hmm chyba masz racje z tym centralnym, a moze gdzies blizej znajde +12V stale, bo nie chce mi sie tapicerki sciagac zlosnik.gif multimetr w dlon jutro i szukamy ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.