Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

urlop to dobry czas na...

Featured Replies

Napisano

.. asterkę smile.gif

jak wsiadłem ze sprzętem to wzbogaciłem o MIDa, czujniki płynu chłodzącego, płynu spryskiwacza, check control i regulowany przełącznik wycieraczek od Omegi. wyprowadziłem też kabel do czujników zdarcia klocków. czujniki mam , ale montaż z nowymi klockami dopiero.

w sumie wszystko poszło dość szybko - zdążyłem dwa piwka wysączyć , ale przygotowania i dłubanie po schematach to prawie cały dzień.

co ciekawe - MID wymontowałem z okablowaniem W CAŁOŚCI z poprzedniej astry , ale kable trzeba było trochę poprzerabiać .

podziękowania dla :

YAST-a za pomoc w identyfikacji złącza ( cholewcia - nie wpadł bym na tak prosty sposób)

DREAD-a- za dostarczenie masy do MID a wink.gif

KRZYZIE - za opis podłoczenia Check'a ( z małym błędem jest , ale to pryszcz)

wszystko gra i to mnie cieszy .

Napisano

tak to prawda jako ze sa takie inicjatywy jak kol. Andy'ego zaraz wychodze pod blok i biore sie za montaz lampek w dole drzwi skladajace sie z bialej diody 10mm w tapicerce - zadaniem ich (po jednej w kazdych drzwiach) bedzie podswietlenie wieczorkiem czy aby nie wysiadamy w kaluze grinser006.gif a wlasciwie to taki bardziej bajerek grinser006.gif

kolejne diody superjasne biale juz do mnie ida z all.. smile.gif razem z oprawkami, beda zalozone przy raczkach w podsufitce, przelaczniki zostana wmontowane w zaslepki od przyciskow elektrycznych szyb (jako ze takowych nie posiadam) i beda spelniac role malych halogenikow, np wieczorem sie jedzie, to nie wyobrazam sobie zeby wlaczac lampke glowna podczas jazdy, tak jak poprzednia modyfikacja znow wyglada mi to bardziej na bajerek ale jak cieszy, zreszta cos trzeba robic w swojej astrze hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.