Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

montaż CNG w Bydgoszczy...

Featured Replies

Napisano

Czy nieorientuję się ktoś z was ile może wynieść montaz instalacji gazowej CNG w Bydgoszczy.. Obecnei są tylko 2firmy w Bydgoszczy zajmujące się CNG/na Łęczyckiej i Flisackiej. A na niektórych stronach pisze ze montaż CNG jest zbliżony do montażu LPG... / CNG podobno wychodzi taniej bo za litr płaci się 1,72zł a LPG jak wiadomo kosztuję minimalnie drożej..

CNG

Jak wiecie ile to dokładnie kosztuje(montaż) to napiszcie cool.gifcool.gif

i jeszcze jedno o CNG

Napisano

jezeli chcesz instalacje CNG napisz do mnie prv

i zadaj sobie zaje... wazne pytanie - czy jezdzisz tak naprawde bardzo duzo, aby placic znacznie wiecej za instalacje ??

wg mnie to lepiej zainwestowac w sekwencje - jezeli chcesz wydac wiecej kasiory

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

aż tak dużo to niejeżdze... chciałem poprostu się dowiedzieć orientacyjnie ile kosztuje montaż CNG.. Jak wiesz ile to napisz wink.gifwink.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano

> aż tak dużo to niejeżdze... chciałem poprostu się dowiedzieć

> orientacyjnie ile kosztuje montaż CNG.. Jak wiesz ile to napisz

No to jak Swojacy, to Ci napiszę... w Bydzi ca. 70-80K PLN.

Czy warto???....

Odpowedz sobie sam! wink.gif

IMHO. cena g. ziemnego wkrótce będzie zbliżona do LPG i ...? (de facto już jest), a CO DALEJ??? (prawo i s....).

BTW-to taki fajny gadżeTTTTT dla... ludziskóóów o wcinającym się w tyłek PORTFELU (oczywiście nikoko nie zamierzam piętnować i obrażać, ale ... robiłem i robię w tej branży) grinser006.gifNie do ASTRY!!! Bo po kiego ch@#$#%$$#^.

Pzdr

Napisano

Dokładnie, po kiego?

Nie dość, że cena montażu zbójecko droga (no, chyba nie 70-80 tPLN tylko 7-8 tys?), no i jeszcze miejsca na zbiorniki trzeba mieć od cholery...

Na dodatek stacji tankujących CNG u nas jak na lekarstwo.

A wyglada na to, że zbójecka akcyza na LPG nie zostanie w sejmie przegłosowana i od września nie ma co się bać wzrostu cen na LPG i gnojówkę opałową.

Napisano
  • Autor

hhmm...tym mnie przekonałes że niewarto wink.gifwink.gif i raczej zostane przy montażu LPG smile.gif aa..i teraz jescze takie pytanko.. jaki najlepiej założyć LPG do silnika 1.8i(C18NZ)??

Napisano

II gen spokojnie starczy - polecam ci autronic'a 700 spisuje sie bardzo dobrze u mnie i nie mam zadnych problemow - jezeli bedziesz szukal zakladu montujacego tez moge ci polecic spokojnie chlopakow z ul . glinki 141

Napisano
  • Autor

a masz może stronke internetową do tej firmy?? - a jak nie to może wiesz ile dałeś za załóżenie u siebie??(masz w kole??)

Napisano

> a masz może stronke internetową do tej firmy?? - a jak nie to może

> wiesz ile dałeś za załóżenie u siebie??(masz w kole??)

napisalem ci wiadomosc prywatna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.