Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC 700 Gaśnie jak jest nagrzany i nie chce odpalić:( POMOCY

Featured Replies

Napisano

Moje CC gaśnie jak się na grzeje i tylko na niskich obrotach gdy np staję na skrzyżowaniu to musze go trzymać na wyższych obrotach gdyż losowo gdybym go puścił na niskie to dosłownie losowo mi zgaśńie wymieniłem już wszystko praktycznie i nic nie daje efektów, po zgaśnięciu nie chce odpalić przez pewien czas 1-2 h później od kopa frown.gif. POMÓŻCIE

Napisano

> Moje CC gaśnie jak się na grzeje i tylko na niskich obrotach gdy np

> staję na skrzyżowaniu to musze go trzymać na wyższych obrotach

> gdyż losowo gdybym go puścił na niskie to dosłownie losowo mi

> zgaśńie wymieniłem już wszystko praktycznie i nic nie daje

> efektów, po zgaśnięciu nie chce odpalić przez pewien czas 1-2 h

> później od kopa . POMÓŻCIE

A jaki gaznik? Co wymieniłeś?

Napisano

> Moje CC gaśnie jak się na grzeje i tylko na niskich obrotach gdy np

> staję na skrzyżowaniu to musze go trzymać na wyższych obrotach

> gdyż losowo gdybym go puścił na niskie to dosłownie losowo mi

> zgaśńie wymieniłem już wszystko praktycznie i nic nie daje

> efektów, po zgaśnięciu nie chce odpalić przez pewien czas 1-2 h

> później od kopa . POMÓŻCIE

Sprawdź wężyki do tego srebrnego ustrojstwa z 4 końcówkami przy mocowaniu maski ok.gif

Napisano
  • Autor

Gaźnik Weber, wymieniłem: Gaźnik, pompka paliwa, świece, kable, cewka, czujnik położenia wału, remont Silnika (wymiana pierścieni, uszczelniacze, sprawdzenie stanu popychaczy, wymiana wszystkich uszczelek, wymiana oleju), wymiana nanopleksu, wymiana chłodnicy (przypuszczenie ze się grzał), wymiana płynu w chłodnicy, na gazie czy na benie zachowuje się tak samo frown.gif, po odpięciu gazu na benie też gaśnie i nei da się go odpalić frown.gif

Napisano
  • Autor

Gaźnik Weber, wymieniłem: Gaźnik, pompka paliwa, świece, kable, cewka, czujnik położenia wału, remont Silnika (wymiana pierścieni, uszczelniacze, sprawdzenie stanu popychaczy, wymiana wszystkich uszczelek, wymiana oleju), wymiana nanopleksu, wymiana chłodnicy (przypuszczenie ze się grzał), wymiana płynu w chłodnicy, na gazie czy na benie zachowuje się tak samo , po odpięciu gazu na benie też gaśnie i nei da się go odpalić

Napisano
  • Autor

> Sprawdź wężyki do tego srebrnego ustrojstwa z 4 końcówkami przy

> mocowaniu maski

Jakie wężyki jakie ustrojstwo ??:)

Napisano

> Jakie wężyki jakie ustrojstwo ??:)

Kolega sław_ek myślał że masz gaznik aisan. A te ustrojstwo o którym mówił to silniczek krokowy i węzyki od niego do gaznika.

Jak masz webera to podobno ten gaznik jest prosty i łatwy do wyregulowania. Ja sie na nim nie znam!! Zaprosty. Wolę Aisana i kilomertry węzyków i czujników cool.gifgrinser006.gif.

PS. Ty pół silnika już wymieniłeś, może powinneś mechanika zmienić. Ludzie mają problemy z gaznikem Aisan i wymieniaja go na Fosa lub webera bo tamte są bezawaryjne i podobno nie ma problemów z regulacja.

Napisano
  • Autor

wiesz wymieniłembo to co rzucało pierwszepodejrzenia i kolejneże nie działa było wymieniane frown.gif teraz sam już nie wiem co to moze być został czujnik podciśnienia frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.