Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szperałem w necie i znalazlem takie cos.......

Featured Replies

Napisano

Powinien pasowac smile.gif

montaż tylko w astrze kombi..... z tyłu... yay.gif

Napisano

Ladny samochod.. byl frown.gif

Gdybym kiedykolwiek mial Porsche to powolutku bym jezdzil zeby nie zadrapac i nie nadwyrezac zawieszenia clown.gif

Btw.. kierowca przezyl?

Napisano

Ej, no chłopaki...

Taka okazja się marnuje...

Silnik już do swapa przygotowany, więc tylko go zamontować, skórka raczej cała, więc do jakiej trzydrzwiowej GSI/sportive może przypasi... wink.gif

Napisano

> Ladny samochod.. byl

> Gdybym kiedykolwiek mial Porsche to powolutku bym jezdzil zeby nie

> zadrapac i nie nadwyrezac zawieszenia

> Btw.. kierowca przezyl?

Kolego, współczuję temu samochodowi jak by wpadł w Twoje ręce. To auto jest stworzone do zapier**ala*ia a nie zeby powolutku jeździć. Powinieneć założyć kapelisz i kupuć Tico.

Co za ludzie.

Napisano

Tico to nie wcale takie gó**no.. wink.gif mój najlepszy czas do setki tym "biedakiem" to 11,5s..choć w instrukcji piszą że 14s..

ale się już go pozbyłem frown.gif ale za to mam asterke 893goodvibes.gif

a jeśli chodzi o to porsche..ciekawe ile by chcieli za taki "złom" hmm.giffood.gif

Napisano

> to jest...BYŁ na 100% Porsche CARRERA 2

a skad wiesz czy nie 4 ?

Napisano

> zobacz sobie fotki w necie...bardziej podchodzi po 2 niż 4..moim

> zdaniem.

Tak tylko spytalem, jakie to ma teraz znaczenie? 20.GIF

Napisano

> Tico to nie wcale takie gó**no.. mój najlepszy czas do setki tym

> "biedakiem" to 11,5s..

Hmmm to musiał Ci licznik nieźle przekłamywać. Nie możliwe zeby z tego sinlika z masą kierowcy zrobić taki czas smile.gif 10s robi 115 konna fura o masie 1100 kg. Tak między nami to nie czas do 10 sie liczy tylko od 100 .... i tu się właśnie ukazuje różnica pomiędzy autkiem a autem. Ja mam od 100KM i od 100 do 170 robie w 27s. 140 konna 2.0 16v mna jakieś 23s i to się liczy a nie 0-100 wink.gif Wyprzedzanko to podstawa.

Napisano

> Kolego, współczuję temu samochodowi jak by wpadł w Twoje ręce. To

> auto jest stworzone do zapier**ala*ia a nie zeby powolutku

> jeździć. Powinieneć założyć kapelisz i kupuć Tico.

> Co za ludzie.

Heh.. ja chyba nawet bym nie chcial takiego samochodu.. Byloby mi go szkoda przy kazdej nowej rysie na jego lakierze.. takie cacko tylko podziwiac. Ja chyba po prostu balbym sie o taki samochod. A kazdym samochodem ktorym jezdzilem do tej pory, to jezdzilem szybko.. Robilem swego rodzaju testy predkosci we wszystkich moich samochodach i zawsze jezdze raczej dynamicznie:

-> Cienquecento 700 - predkosc max 134km/h... osiagnieta z gorki na trasie Legionowo - Nasielsk devil.gif

->Corsa 1.0 12V - predkosc max 162km/h (lekka gorka) - na katowickiej

->Astra 1.6 16V SXI z modyfikacjami - predkosc do tej pory (nie max) 110 mil/h (176km/h) na autostradzie M1 Milton Keynes-Northampton.. ale puscilem noge z gazu bo nie chcialem ryzykowac.. tu kamery sa wszedzie.. Jade we wrzesniu do Polski to w Niemczech obadam palacz.gif

->Nie daj boze zebym mial Porsche hehe.gif

Napisano

heh.. smile.gif to asterka z 90KM będzie od 100 do 170 przyspieszać w ok.30sek....taaakk?? smile.gif

aa..tico max pociągnie 147..sprawdzałem..a jak jechałem myśłałem że silnik zaraz wyskoczy(jak bym był na jakieś hali produkcyjnej) grinser006.gifgrinser006.gifhehe.gif

Napisano

> Gdybym kiedykolwiek mial Porsche to powolutku bym jezdzil zeby nie

> zadrapac i nie nadwyrezac zawieszenia

Wydaje ci się... przy pierwszej lepszej okazji chciałbyś sprawdzić "możliwości" autka... cfaniaczek.gif

Napisano

ja bym zapewne skonczyl tak samo jak ten kierowca zeby.GIF te autka sa juz stworzone do szyyyyyyyybkiej jazdy devil.gifdrive.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.