Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy!!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam szanownych kolegów.Od pewnego czasu zapala mi się na desce czerwona kontrolka [patrz załącznik].Powiedzcie czy mam nią się denerwować czy ją olać?.Ona nie pali się cały czas tylko zapali się chwila i gaśnie,oczywiście podczas jazdy.Od czego ona wogóle jest?.Z góry dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam. [image]http://[/image]

post-75616-14352472378652_thumb.jpg

Napisano

a jaka ikonka jest na niej ?? (zrób fotke jak się niepali) jak się pali czerwona lampka niepowinno się dalej jechać w Tipo czerowne sa od: awaryjnych świateł,abs-u,od napięcia pasów,ładowania, ciśnienia oleju,klocków hamulcowych,poziomu płynu ha,ulcowego i hamulca ręcznego, temp. oleju w skrzyni automatycznej,awarii wtrysku oraz w dieslu od nadmiernego ciśnienia turbiny ponato są jeszcze check panele i tam pokazuja przepalone żarówki i niedomknięte dzwi

Napisano
  • Autor

A więc po pierwsze dzięki za szybką odpowiedż.Ta ikonka na tej lampce podobna jest do tej [patrz załącznik]tylko że u mnie na desce są dwa rzędy tych kontrolek i u mnie jest u góry ale to chyba to samo.A więc co to jest.Przyznam sie że nie mam termostatu ani silnika krokowego bo sie spalił jest jakiś zamiennik.Może to przez to? [image]http://[/image]

post-75616-14352472382595_thumb.jpg

Napisano

> A więc po pierwsze dzięki za szybką odpowiedż.Ta ikonka na tej lampce

Ta kontrola oznacza uszkodzenie sondy lambda. Ostatnio nie pali Ci za duzo?

Napisano
  • Autor

Właśnie o to chodzi że zrobił się jakiś oszczędny,to na ten silnik chyba normalka [tj. silnik 1.6 DOHC]. I co z tym zrobić?.Może jak dołoże ten silnik krokowy wszystko sie unormuje.Zobaczymy.Generalnie ta lampka jest od ......?.Dzięki za odpoeiwdzi.Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki bystrzaku,dałem rade ale nie lambda jest uszkodzona tylko kable prowadzące do niej ,ale dzięki.Pa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.