Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka gł. i średnica głośników w klape caravana F?

Featured Replies

Napisano

pytanie jak w temacie jakie wchodza glosniki w tylna klape do asterki F w wersji caravan?

Napisano

> pytanie jak w temacie jakie wchodza glosniki w tylna klape do asterki

> F w wersji caravan?

Takie same jak w przednie drzwi czyli 16,5 cm - na dystansach takich jak w drzwiach przednich.

Napisano
  • Autor

moze mi ktos podac jaka srednice wewnetrzna i zewnetrzna maja te dystanse i najlepiej jeszcze te jezyczki na sruby? musze kupic filtr dolnoprzepustowy bo kupilem glosniki niskotonowe i przez to bez filtra graja nijak grinser006.gif

Napisano

> moze mi ktos podac jaka srednice wewnetrzna i zewnetrzna maja te

> dystanse i najlepiej jeszcze te jezyczki na sruby? musze kupic

> filtr dolnoprzepustowy bo kupilem glosniki niskotonowe i przez

> to bez filtra graja nijak

plastikowe "podstawki-dystanse" dostaniesz w sklepie "nie dla idiotów" po 20 zł za 2 szt.... podaj tylko do jakiego auta.

Te robione z MDF moga byc ciut droższe i tam ich nie kupisz...

Napisano
  • Autor

a ktos ma moze te POWE z MDF-u ? bo jesli tak to chetnie bym ich wymiary poznal grinser006.gif lacznie z glebokoscia hehe.gif

Napisano

> a ktos ma moze te POWE z MDF-u ? bo jesli tak to chetnie bym ich

> wymiary poznal lacznie z glebokoscia

z głębokoscia nie zaszalejesz - 57-62 mm nie wazne czy plastik czy mdf grinser006.gif no i z 5 kg mat w klape jak nie chcesz np brzeczacej rejstracji lub wzbudzajacego sie wezyka od sprysku..... temat przerabiałem osobiscie.

Napisano
  • Autor

no tak, a jakiej wysokosci jest ten dystans ? i dzisiaj podlaczylem takie glosniki, ale w porownaniu do tych co mam z przodu czyli serii ze skody fabii to graja bardzo biednie, czy zalozenie filtrow dolnoprzepustowych da jakas znaczaca roznice?

Napisano

> no tak, a jakiej wysokosci jest ten dystans ? i dzisiaj podlaczylem

> takie glosniki, ale w porownaniu do tych co mam z przodu czyli

> serii ze skody fabii to graja bardzo biednie, czy zalozenie

> filtrow dolnoprzepustowych da jakas znaczaca roznice?

Mam Magnaty PowerBull 216 plus gwizdki w narozach szyby a i tak na nedznym milamo blaupunkta przy 1/3 mocy i 3 kg maty w klapie wibruje rejstracja - porazka - lepiej kup jakas tube i wsadz w bagaznik..... chyba ze bzz bzzz cie zadowoli a i tak zdycha przy zasłonieciu rolety - to kurew..strasznie ciezkie autko do nagłosnienia z tyłu....

Napisano
  • Autor

no wlasnie teraz sie zastanawiam czy sobie skrzynki jakiejs nie zrobic, ale na innym glosniku, a te moze przetestuje w ten sposob, ze podjade do sklepu i wezme filtr do testu, jak mnie zadowoli to wezme 2 grinser006.gif chociaz lepiej juz chyba skrzynke wlasnie zrobic, jakis bass reflex na 20l i jakis tani glosnik extreme, bo nawet na wzmacniacz mnie nie stac sciana.gif

Napisano
  • Autor

zalozylem glosniki ale ... pojawilo sie kilka problemow hehe.gif

number one: skromny.gif zrobilem zbyt wysokie dystanse dzieki czemu skutecznie plastikowej oslony nie da sie przykrecic, bo zapiera na glosnikach biglaugh.gif

number two: skromny.gif glosniki te mnie nie zachwycily, zastanawiam sie nad zagospodarowaniem tych dystantow glosnikami oryginalnymi isophon z golfiska III, do tego wysokotonowe rowniez z golfa, po uprzednim wywierceniu na nie otworow w plastikowej oslonie, w miejscu nieco powyzej tej rolety zeby nie przeszkadzala w rozchodzeniu sie dzwieku

number three: hehe.gif klapie trzeba nieco pomagac aby sie otworzyla, zapewne dlatego ze zbyt nowe to te silowniki nie sa hehe.gif

polecam takie wakacyjne zabawy kolegom w taki upal zlosnik2.gif

Napisano

głośniki było kupić Phonocar... instalowanie wysokotonowców z tyłu to marny pomysł, lepiej dobre z przodu dać ok.gif

Napisano
  • Autor

a jaki dokladnie model i za ile ? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

hmm tylko ze z przodu mam nawet niezle glosniki czyli serie od fabii graja ladnie, tez mam tweeterki w lusterkach i sredniotonowe na dole w drzwiach, ale chcialem cos na tyl skromny.gif

Napisano

> hmm tylko ze z przodu mam nawet niezle glosniki czyli serie od fabii

> graja ladnie, tez mam tweeterki w lusterkach i sredniotonowe na

> dole w drzwiach, ale chcialem cos na tyl

W klapie mam takie same glosniki jak w przednich drzwiach, dodatkowo mam tweetery VDO w gornych rogach klapy, wszystko przepuszczone przez zwrotnice. Jakos daje rade ok.gif

Napisano
  • Autor

a jakie masz w przednich drzwiach? smile.gif

Napisano
  • Autor

a czy takie glosniki beda cos soba reprezentowaly jak je wloze w klape ? i obyloby sie bez kombinacji bo to oryginaly GM

277255118-117188115.jpg

post-31684-14352472638142_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.