Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MOntaż prowadnic rolety - pomóżcie.

Featured Replies

Napisano

zaznaczam ze rysunek ktory zrobiłem ma naświetlić wam o co chodzi a nie do śmiechu-chociaż pewnie zlejecie się.

277244103-12.JPG

problem mam taki.do mocowania prowadnic wystarcza dwie śrubki i dwa otwory w bocznych ściankach prawda - ale mnie brakuje cześci tych które wchodza w otwór (zaznaczone na żółto na rysunku) i dlatego nie moge przykrecic prowadnic bo sruby nie maja sie gdzie wkrecic.nie wiem czy mnie zrozumieliście ale jak ktos wie o ktore mi czesci chodzi to prosze podac nr tej czesci albo jak to sie nazywa.pozdrawiam

post-57104-14352472566345_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

widze że ciężko cokolwiek dowiedzieć się od was - szkoda.

Dobrze że w serwisie mnie zrozumieli i podali mi numerek czesci.

dla ciekawskich to numer: 2345955 - 4,6 zł/szt

Napisano

A Ty co taki nerwowy ??? Jak sie nie podoba to nie pisz nono.gif Chyba nikt nie musi zaraz lecieic i auto rozbierac bo Ty masz taki problem sick.gif Pomiedzy sruba a prowadnica jest taka aluminiowa tulejka

Napisano

to nie chat, to forum, tu się czeka na odpowiedź, jak chcesz mieć więcej odpowiedzi, nie koniecznie na temat to idź na forum onetu, płakać nie będziemy 30.GIF

Napisano
  • Autor

nerwowi wszyscy na tym kąciąku.boże.najlepiej pobijcie i zakopcie.taka jest prawda jak sie wiedzy nie ma to trzeba na kogoś naskoczyć.żadnych konkretów tylko same wymijające odpowiedzi nie na temat.jeszcze ani razu jak napisałem jakieś zapytanie nigdy nic sensownego nie uzyskałem.pozdrawiam "elite" astrolotów

Napisano

> nerwowi wszyscy na tym kąciąku.boże.najlepiej pobijcie i

> zakopcie.taka jest prawda jak sie wiedzy nie ma to trzeba na

> kogoś naskoczyć.żadnych konkretów tylko same wymijające

> odpowiedzi nie na temat.jeszcze ani razu jak napisałem jakieś

> zapytanie nigdy nic sensownego nie uzyskałem.pozdrawiam "elite"

> astrolotów

Wez sobie melise albo inne ziolka zaparz i sie napij bo sam troche za nerwowy jestes. Jak juz ktos wspomnial nie jest to chat tudziez inna infolinia techniczna ze przez 24h/dobe dostaniesz natychmiast wyczerpujaca odpowiedz. Przejrzyj dla przykladu watki zalozone przeze mnie i sprawdz ile z nich pozostalo bez odzewu. Jakos daje sobie z tym rade i nie mam do nikogo jakichkolwiek pretensji ze zostaja bez odpowiedzi. Troche wyrozumialosc na przyszlosc a bedzie ok.

Napisano

> widze że ciężko cokolwiek dowiedzieć się od was - szkoda.

> Dobrze że w serwisie mnie zrozumieli i podali mi numerek czesci.

> dla ciekawskich to numer: 2345955 - 4,6 zł/szt

co za kolo po 30 minutach i już marudzi

Napisano

> co za kolo po 30 minutach i już marudzi

A jaki problem poważny miał... MASAKRA ! Skoro i tak miał jechać do serwisu to po cholerę zawraca d...pę taką drobnostką. A mi brakuje zaślepki na jedną śrubkę i nie moge spać po nocach mlot.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.