Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To się oficjalnie przywitam ...

Featured Replies

Napisano

ze wszystkimi 20.GIF

Właśnie spełniłem jedno z moich marzeń i w moim garaż stanęło to ....

band1rd4.jpg

Tak jak pisałem wcześniej, jeździłem mało i bardzo dawno temu frown.gif Ale już wiem, że podjąłem słuszną decyzję waytogo.gif

Napisano

> ze wszystkimi

> Właśnie spełniłem jedno z moich marzeń i w moim garaż stanęło to ....

> Tak jak pisałem wcześniej, jeździłem mało i bardzo dawno temu Ale

> już wiem, że podjąłem słuszną decyzję

Jedyna słuszna marka cool.gifok.gif

Z ciekawosci jaki rocznik i przebieg ??

Napisano
  • Autor

> Jedyna słuszna marka

Póki co nie moge mówić o przywiązaniu do marki hehe.gif

Ale od dawna wiedziałem, że chcę Bandita .... po prostu mi sie podoba i tyle waytogo.gif

> Z ciekawosci jaki rocznik i przebieg ??

Niestety póki co '95 przebieg 40 tkm. Jednak zdecydowałem się, gdyż jest w naprawdę dobrym stanie, serwisowany cały czas w jedynym serwisie w moim mieście (wszystko na czas i udokumentowane), wszystkie papiery, oryginalne kluczyki itp. Naprawdę właściciel o niego dbał i rozstawał się z nim z łezką w oku. Ostatnią przejażdżkę odbył odprowadzając mi go do domu i jeszcz gadaliśmy tam kupe czasu hehe.gif

Oglądałem też inne, młodsze, ale wszystkie z nich były w dużo gorszym stanie, że nie wspomnę o przeglądach itp. Zresztą jak gość podjeżdża z hukiem, i mówi, że ma go 3 miesiące i sprzedaje bo za słaby to ja dziękuję oslabiony.gif

W każdym razie po pierwszych przejażdżkach jestem bardzo zadowolony i myślę, że do nauki jest naprawdę świetny, a i jak odpukać coś by się stało to fortuny nie wywaliłem wink.gif

Napisano

> ze wszystkimi

Moje marzenie jest identyczne hehe. Bede je spelnial niestey dopiero ok pazdziernika :/

Jesli mozesz sie podzielic informacja ile dales zeby wiedziec ile trzeba szykowac na dobry stan z okolic tego rocznika. moze byc priv.

pozdrawiam i zycze samej przyjemnosci z jazdy!

Napisano

> ze wszystkimi

swietny motot, kolor mi sie bardzo podoba smile.gif

Ja osobiscie wole plastiki smile.gif i poluje na GSXF600 893goodvibes.gif

277285686-Dsc01227sskopia.jpg

To bedzie moje, doslownie tem bedzie moj smile.gif

post-71325-14352472802267_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> swietny motot, kolor mi sie bardzo podoba

Akurat na tych moich fotkach to ten kolor jakiś taki wyblakły jest oslabiony.gif W rzeczywistości jest ładniejszy (bardziej czerwony) wink.gif W sumie na początku miał byc niebieski, ale koniec końców ten mi się bardziej podobał 893goodvibes.gif

> Ja osobiscie wole plastiki i poluje na GSXF600

> To bedzie moje, doslownie tem bedzie moj

Ja też o tym myślałem, ale uznałem, że skoro głównie bedę jeździł po mieście, raczej spokojnie i do tego to pierwsze moje moto to jednak Bandit bedzie odpowiedniejszy. No i chyba jednak bardziej mi się podoba wink.gif

Napisano
gratula ok.gif chyba z 15 kkm takim motórem na kleszcza przejechałem i trochę za kierownicą
Napisano

> Ja też o tym myślałem, ale uznałem, że skoro głównie bedę jeździł po

> mieście, raczej spokojnie i do tego to pierwsze moje moto to

> jednak Bandit bedzie odpowiedniejszy. No i chyba jednak bardziej

> mi się podoba

a to GSXF600 jest zly po miescie? ja to niewiem, bardzo duzo ludzi mi tak mowi ze jak po miescie to cos bez plastikow w stylu steeta np GS500 Bandit600 Cb500 poniewaz nimi jest sie latwo wszedzie wcisnac smile.gif

A przeciez motorki zazwyczaj sa mniejsze od samochodow wink.gif i chyba kazdym wcisnie sie wszedzie (nie biore pod uwage Trik-ow, chooperow z przedluzonym przodem smile.gif )

Mi sie superancko jezdzilo GSXFem , niestety nie mialem okazji jeszcze jezdzic nim po miescie wink.gif ale na trasie sprawuje sie swietnie 20.GIF

[( tak nawiasem mowiac: musialem zalozyc prawa autorskie do tego zdjecia, poniewaz juz ktos odemnie sciagnal zupelnie niewiem w jaki sposob niewiem.gif i rozpowszechnil zdjecie na Allegro.pl jakbym takiego goscia dorwal, to niewiem.. bokser.gifrant.gifTo jest ta aukcja, jeszcze beszczelnie dorysowal sobie swoje elementy... )]

Napisano
  • Autor

> a to GSXF600 jest zly po miescie?

Ja też nie wiem, w końcu to tak naprawdę mój pierwszy moto po bardzo długiej przerwie, a nawet te wcześniejsze próby trudno nazwać "motorami" wink.gif

Wydaje mi się jednak, że "trudność" może wynikać przede wszystkim z pozycji w jakiej siedzisz. Ja do nauki postawiłem na motor, na którym siedzę w w miarę wyprostowanej pozycji. Wydaje mi się, że tak będzie łatwiej niewiem.gif

> Mi sie superancko jezdzilo GSXFem , niestety nie mialem okazji

> jeszcze jezdzic nim po miescie ale na trasie sprawuje sie

> swietnie

Nie wątpię, a jakie masz porównanie hmm.gif Może Banditem jeździło by ci się równie dobrze .... np. tak jak mi. Niedawno przymierzałem się do siakiegoś chopera kumpla i jeździło mi się na nim bardzo źle, nie czułem go. Natomiast z Banditem sytuacja wygląda zupełnie odwrotnie wink.gif

> [( tak nawiasem mowiac: musialem zalozyc prawa autorskie do tego

> zdjecia, poniewaz juz ktos odemnie sciagnal zupelnie

Niezłe, złodziejstwo, po co się samemu wysilać no.gifklnie.gif

Napisano

> tak będzie łatwiej

> Nie wątpię, a jakie masz porównanie Może Banditem jeździło by ci

> się równie dobrze .... np. tak jak mi. Niedawno przymierzałem

> się do siakiegoś chopera kumpla i jeździło mi się na nim bardzo

> źle, nie czułem go. Natomiast z Banditem sytuacja wygląda

> zupełnie odwrotnie

hmm

hmm.gif Porownanie mowisz..

wiec tak: jezdzilem na: Suzuki GSXF600, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja 600, Yamaha Blaster 200, Suzuki Gn250 i inne motorki, byloich troszke. Najlepiej mi sie jezdzi GSXF600, niewiem czemu ,odrazu mi przypasowal jak tylko na niego wsiadlem smile.gif moze dlatego ze to nie jest typowy scigacz tylko szosowo-turystyczny motorek i ma inne siedzenie i wogole.. np jak jezdzilem Honda CBR1000RR to wiadomo ze silniejszy i szybszy ale malo wygodny, twarde siedzenie i zawieszenie, moim zdaniem to on jest tylko tak na pokaz, bo jest atrakcyjny, a ja chce motorek do celow turystyczny i poruszania sie po miescie zlosnik2.gif

Dlatego wiec chce mojego GSXF600 zlosnik.gifyay.gif

Tobie tez radze oznakowac swoje zdjecie, bo jeszcze komus sie spodoba i sobie wiezmnie.. oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> byloich troszke. Najlepiej mi sie jezdzi GSXF600, niewiem czemu

> ,odrazu mi przypasowal jak tylko na niego wsiadlem moze dlatego

> ze to nie jest typowy scigacz tylko szosowo-turystyczny motorek

> i ma inne siedzenie i wogole..

Nie no, skoro ci pasuje to nie ma o czym mówić ok.gif

> Tobie tez radze oznakowac swoje zdjecie, bo jeszcze komus sie spodoba

> i sobie wiezmnie..

Może i masz racje, ale teraz i tak nie mam gdzie oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.