Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lewe samochody policjantów

Featured Replies

Napisano

nono.gif

A jakiś cytat z tego artykułu? bo nie chce mi się klikać w linka ziew.gif

Napisano
  • Autor

> A jakiś cytat z tego artykułu? bo nie chce mi się klikać w linka

To żeś mnie rozwalił...

Quote:

"Gazeta Poznańska": Czy nowotomyscy policjanci jeździli niezarejestrowanymi autami na "lewych" tablicach? Komendant Leszek Hus twierdzi, że nie.

"Gazeta Poznańska" ma natomiast zdjęcia tych aut, zrobione na parkingu Komendy Powiatowej Policji w Nowym Tomyślu i świadków - policjantów, którzy widzieli kolegów w takich samochodach.

O nowotomyskich policjantach zrobiło się głośno, gdy kilka dni temu do Komendy Głównej Policji w Warszawie wpłynęło doniesienie, w którym policjanci donosili na swoich kolegów, jakoby mieli połamać nogi aresztowanemu mężczyźnie - pisze "GP".

Z dokumentów przesłąnych do KG Policji dowiadujemy się, że od 10 do 18 października komendant powiatowy policji w Nowym Tomyślu jeździł do pracy (wraz z żoną) samochodem opel astra o numerze rejestracyjnym PZH 7478. Tyle że - jak sprawdzono - tablice te należały do nissana vanette, który był własnością jednej z firm pogrzebowych w Nowym Tomyślu. Dlaczego auto miało nie swoją rejestrację? Są dwie możliwości: albo było kradzione, albo zostało sprowadzone do Polski i niezarejestrowane.

- To jest niemożliwe. Nigdy nie jeździłem takim samochodem - zaprzecza komendant Leszek Hus. Powiedział też, że nie miał żadnych sygnałów na ten temat ani też takich, że inni policjanci korzystali z trefnych samochodów. - Ja mam czerwonego opla astrę kombi - zapewnił "GP".

I w tym miejscu mija się z prawdą, ponieważ od kilku tygodni jeździ srebrnym fordem mondeo. Wczoraj dwóch reporterów z redakcji "GP" było tego świadkami. Dodatkowo komendant parkuje forda w tym samym miejscu, w którym stawiał trefnego opla - pod oknami policyjnej dyżurki. Dlaczego kłamie? Tego nie wiemy - zaznacza "GP". Jednak kilku policjantów, którzy przedstawili się "GP"z imienia i nazwiska, po obejrzeniu zdjęć opla rozpoznali, że jeździł nim do pracy komendant.

Napisano

> To żeś mnie rozwalił...

Nie, po prostu przeczytałem podwieszony wątek

"BARDZO WAŻNE OGŁOSZENIE: Zanim napiszesz-pomyśl!" -->

"Wiadomości z kraju i ze świata. " -->

i to co jest tam pogrubione palacz.gif

Chciałem ci zaoszczędzić karteczki od mar00ha_

20.GIF

Napisano

> wiadomości

> Co Wy na to ?

Pod latarnia zawsze najciemniej rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Chciałem ci zaoszczędzić karteczki od mar00ha_

Jak tak to dziękuję 20.GIF

Bo chciałem szybko szybko i zapomniałem icon_rolleyes.gif

Napisano

Zupelnie nie jestem zdziwiony oslabiony.gif

Kilkanascie lat temu z Niemiec do Polski przyjechala moja Ciotka na slub, nowa audica.

Ledwo wysiedli z auta, nie rozpakowali go, weszli sie przywitac - wracaja - auta ni ma.

Po jakims czasie okazalo sie, ze auto policja odzyskala tyle tylko, ze jezdzi nim teraz.... synek komendanta icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> ze jezdzi nim teraz.... synek komendanta

icon_eek.gif co proszę?? A nie mogą ich zaskarżyć? Przecież to ich auto!

Napisano

> co proszę?? A nie mogą ich zaskarżyć? Przecież to ich auto!

To juz bylo lata temu wiec dokladnie niepamietam co i jak.

W kazdym razie dostali dobra rade zeby sobie darowac smirk.gif i tak tez zrobili smirk.gif

Napisano

> Ameryki nie odkryłeś. Tak zawsze było jest i będzie.

i nie ważne czy władza chodzi do kościoła czy na plenum kc....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.