Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yamaha TRX 850... naprawa.

Featured Replies

Napisano

Witam.

W zasadzie na kąciku motocyklowym jestem pierwszy raz, gdyż nie mam swojego jednoślada, ale być może w niedługim czasie się to zmieni wink.gif

Chiciałbym jedynie, abyście podpowiedzieli mi w pewnym temacie. Mój braciszek jakiś czas temu miał wypadek. Prędkość nie za duża, droga bardzo wąska, z przeciwka osobówka wyskakuje na wyprzedzanie, no i jedyny ratunek zjazd do rowu. Później już z górki... karetka, śmigłowiec, szpital... Generalnie możnaby powiedzieć, że już doszedł do siebie... ale to tylko tak gwoli wstępu zlosnik.gif

Problem w tym, że motocykl nie był jego, ale po "rozliczeniu" z właścicielem już jest jego zlosnik.gif

Poniżej zdjęcie "zwłok":

277438234-DSCF4047.jpg

I teraz pytanko. Braciszek wymyślił sobie, że przerobi go sobie na wersję "miejską"... Wyższa kierownica, okrągła lampeczka, zegary "solniczki" (chyba tak to określił), itd, itd.. Problem w tym, że jest "troszkę" ruszona rama, oraz to co widać na fotce - lagi. Znalazł firmę, która zajmuje się profesjonalnym prostowaniem tego typu elementów. Ponoć wystawiają też jakiś certyfikat dopuszczający do "ponownego" ruchu. Co sądzicie o takim prostowaniu? Czy jest to w pełni skuteczne? Bezpieczne? Jak wyglądają elementy (rama, lagi) po takim zabiegu? Dodam jedynie, że firma znajduje się w Bielsku, więc kawałek z mojej wioski wink.gif A koszt prostowania to po 50 pln za lagi, 700 za ramę, no i 100 za... to coś w czym siedzą lagi wink.gif

Krótko... warto? nie warto? no i jakieś argumenty też poproszę wink.gif

post-37305-14352473664221_thumb.jpg

Napisano

Widze ze rama stalowa, mozna prostowac jak sie ma kase, jak by byla aluminiowa to bylby problem, lagi tez mozna prostowac, jak tylko ma wlasciciel kase to nie widze wiekszego problemu.

POZDRAWIAM

Napisano
  • Autor

przekonany byłem, że rama jest alu hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.