Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Automat w X16SZR

Featured Replies

Napisano

Miałem okazje zakupić Astre F X16SZR z 1996 z malym przebiegiem w automacie. W związku z tym mam pytanie do użytkowników takiego auta co sądzą o nim, czy nie jest za bardzo mułowaty, ile pali i czy nie ma problemów z tą skrzynią.

Napisano

Będzie pewnie palił tyle co Twój X16SZ + 1 litr. Jesteś pierwszym który pisze o automacie w takim silniku, ale może się ktoś odezwie co miał z tym do czynienia.

Napisano

> Będzie pewnie palił tyle co Twój X16SZ + 1 litr. Jesteś pierwszym

> który pisze o automacie w takim silniku, ale może się ktoś

> odezwie co miał z tym do czynienia.

spotkałem się kiedyś z tym , ale w Astrze G. Przejechałem się kawałek , ale zbyt mało by oceniać 75 koni i automat.

Napisano
  • Autor

Czy ktoś mógłby jeszcze cos dodac? smile.gif

Napisano

> Czy ktoś mógłby jeszcze cos dodac?

Witam

zanim cos powiem na temat automatu w Astrze chcialem sie przedstawic bo to moj pierwszy post na grupie. Mam na imie Sebastian jestem z Krakowa poruszam sie Astra 1.6 16v X16XEL

Co do silnika to sie nie wypowiem bo mam inny a poza tym z moim spalaniem chyba cos jest nie tak bo mam w granicach 15 litrów lpg na 100 km w miescie i jestem w trakcie walki o zmniejszenie spalania a jakies 2 litry na 100 km.

Natomiast co do skrzyni jest to japonska skrzynia model o ile dobrze pamietam AW50-40LE oznaczenie opla AF13

Są to skrzynie jedne z najmniej usterkowych w tej klasie aut, jesli sa dobrze eksploatowane (na czas wymieniany olej)

Skrzynia z filtrem w srodku (wymienia sie go przy remoncie skrzyni

Naprawde polecam jesli ktos sobie ceni jazde automatem choc 5 koni moze byc troszke malo jak na takie auto.

Jak bys mail jakies pytania to chętnie pomoge, na miare swojej wiedzy

pozdrawiam Seba

Napisano

ja mam takie auto smile.gif zrobiłem nim już 30K zero problemu ze skrzynią, działa idealnie smile.gif obecny przebieg to 150k. Pali 13 l lpg i 10 l pb normalka no chyba że jeździasz bardzo wolno to penie mniej, ja raczej się nie wlokę smile.gif))) ogólnie dobre auto olej wymieniam regularnie i jest ok

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.