Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przybornik dla złodzieja........

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Zerknijcie sobie na A U K C J E

I w tym kraju ma być dobrze? Może w następnej aukcji gościu wystawi komplet łamaków.......

Napisano

> Witam wszystkich.

> Zerknijcie sobie na A U K C J E

> I w tym kraju ma być dobrze? Może w następnej aukcji gościu wystawi

> komplet łamaków.......

ziew.gif

I co w tym takiego strasznego?

Może jeszcze zabronimy sprzedaży siekierek,

bo można komuś w plecy wbić?

Sam mam bardzo podobny komplet, i wcale nie dlatego,

że kradnę radia..

Napisano
  • Autor

> Sam mam bardzo podobny komplet, i wcale nie dlatego,

> że kradnę radia..

To ty tak mówisz..... wink.gif

Napisano

> Witam wszystkich.

> komplet łamaków.......

heheh niezly zestaw;)

Napisano

> Witam wszystkich.

> komplet łamaków.......

Zatrzaśnij kiedyś kluczyki w poznaniu i zadzwoń po firme która Ci otworzy auto(bagatela 80 zł za 1 min)i nniepotrzebuje gościu żadnych specjalistycznych narzędzi do otwarcia a tylko....sciana.gif A z radiami jest podobnie mają lepszy własnej roboty sprzęt niż to na allegro.A jeSli zamocujesz radio w jakiś dziwny sposób(tzn dla złodzieja ) to rozwali tak to radio i połowe deski(wiem bo tak zrobiono kuzynowi)na złodzieja nie ma mocnych

angryfire.gif

Napisano

akurat wczoraj tez widzialem ta aukcje i tez mnie zastanowila, ale prawda jest taka ze zlodziej pewnie nawet nie kupuje niczego takiego, a ma swoje samorobki, a jesli chodzi o radio to gdybym montowal jakies lepsze firmowe, to bym tak je zamocowal ze by sie (nie bojmy sie powiedziec) zesral a nie wyrwal i choc by mi tapicerke pocial to by sobie ch... na mnie nie zarobil, bo to juz jest paranoja, mialem blaupunkta tak beznadziejnego ze strach w maluchu na kasety i ogolnie lipa, a jakis plebs nawet do tego chcial sie dobrac, pomyslal malucha latwo otworzyc to sobie lykne radyjko, racja malucha otworzyc latwo ale predzej by mi pol samochodu wyrwal razem z tym radiem albo je rozpieprzyl i nic z tego nie mial, jaka byla moja kpina gdy rano podchodze do auta (cymbal podwazyl trojkat w przednich drzwiach, jak sie zamki srubokretem otwieralo po kilku wczesniejszych probach wlamania) a radyjko wisialo na blaszce z tylu radia wkretem przykreconym do blachy a do radia na ta srube ktora jest na tylniej plycie radia a ubaw byl setny hehe.gif wiec mam w dupie zlodzieja zwyczajnie bo jak bedzie chcial ukrasc to ukradnie ale zycia ulatwiac mu nie mam zamiaru, a moze kiedys mu nogi ktos polamie grinser006.gif

Napisano

ja miałem tak samo przykręcone do podłogi na 5mm płaskowniku hehe.gif ale to dopiero zrobiłem w drugim bo pierwsze straciłem pod dyskoteką sciana.gif i najlepsze to ze zostawiłem auto zamkniete no i takie też zastałem a radia brak!! angryfire.gif

Napisano

> ja miałem tak samo przykręcone do podłogi na 5mm płaskowniku ale to

> dopiero zrobiłem w drugim bo pierwsze straciłem pod dyskoteką i

> najlepsze to ze zostawiłem auto zamkniete no i takie też

> zastałem a radia brak!!

odparowalo?

Napisano

> to bym tak je zamocowal ze by sie (nie bojmy sie powiedziec) zesral a nie wyrwal i choc by mi tapicerke pocial to by sobie ch... na mnie nie zarobil,

hmm.gif no nie wiem. Rozbita szyba, pocięta tapicerka, połamane plastiki i wszystko to za radio wartości xxx PLN ???

Napisano

Raczej nie a policja stwierdziła że i tak pod dyskoteką nic nie znajdą (zgineło mi z 126p)

Napisano

> Witam wszystkich.

> komplet łamaków.......

Ma byc dobrze...

Zlodzieje kradna bo maja zbyt,policja tego nie tepi.Ludzie kupuja czesci,radia itd na gieldzie bo nie maja kasy,by pojsc do sklepu.Na gieldach nikt nie prowadzi ewidencji,nie pyta skad sa czesci.I tak to bledne kolo sie kreci i krecic pewnie w tym naszym kraju dlugo,jeszcze bedzie!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.