Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Logo astra na klapie tylnej

Featured Replies

Napisano

Przede wszystkim witam, bo dopiero zacząłem przygodę z motoryzacją (pierwszy samochód) i z tym forum (bo pierwszym samochodem Astra-F). Ale do rzeczy.

Samochód stoi u mnie pod blokiem od tygodnia (świeżo nabyty i zarejestrowany). Wczoraj wieczorem musiałem postawć go blok dalej z powodu braku miejsc. No i perfidnie okazało się, że dziś w nocy jakiś *&(#*W&$( oderwał mi logo Opla z tylnej klapy. Dopiero co mam samochód i już takie problemy się zaczynają frown.gif.

Czy będąc na moim miejscu, kupilibyście nowe logo i przyczepili? Jeśli tak to w jaki sposób je przyczepić, aby taki złodziej nie mógł go oderwać, lub aby było to dla niego trudniejsze?

Pozdrawiam.

Napisano

Nie poradze Ci na co przykleic tylko zasugeruje aby to czym przykleisz nie bylo zbyt mocne bo przy okazji uszkodzona Ci lakier/klape wokol znaczka, a w najgorszym przypadku zemszcza sie i zniszcza cos innego

Napisano

Witam ok.gif

Raczej bym za mocno nie montował nowego logo bo jak się napatoczy jakiś uparty to ci jeszcze klapę porysuje. Też trzymam astrę pod blokiem i się o nią obawiam no ale cóż....takie czasy.

Napisano
  • Autor

Po prostu chamstwo. Samochód stoi półtora tygodnia i już coś. Od paru lat stoi taka sama Astra przy innym bloku obok i nigdy nie widziałem, aby coś było nie tak (logo, antena), bo prawie codziennie mijam. Ehh frown.gif.

Napisano

> Po prostu chamstwo. Samochód stoi półtora tygodnia i już coś. Od paru

> lat stoi taka sama Astra przy innym bloku obok i nigdy nie

> widziałem, aby coś było nie tak (logo, antena), bo prawie

> codziennie mijam. Ehh .

Moze wlasciciel tamtej astry juz sobie "organizuje" czesci zamienne hmm.gifscrewy.gif

Napisano

tak to już bywa. A dobrze koledzy tutaj radza nie przyczepiaj znaczka jak najmocniej bo jak sie ktos wkurzy to ci zniszczy klape. Znaczpa poszukaj na szrocie sadze ze max za 10zł go kupisz smile.gif

Napisano

> tak to już bywa. A dobrze koledzy tutaj radza nie przyczepiaj znaczka

> jak najmocniej bo jak sie ktos wkurzy to ci zniszczy klape.

> Znaczpa poszukaj na szrocie sadze ze max za 10zł go kupisz

Nowy zamiennik zelowy nie powinien wiecej tez kosztowac jak te 10-15zeta. I sa chyba mocowane na tasme 2stronna

Napisano
  • Autor

> Nowy zamiennik zelowy nie powinien wiecej tez kosztowac jak te

> 10-15zeta. I sa chyba mocowane na tasme 2stronna

No to ja chyba miałem taki zamiennik, bo jedyne co po nim zostało to fragment takiej drubej taśmy drustronnej mimo, że obok są jakieś dziurki po śrubkach czy czymś.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.