Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnie na zimnym, czy pada termostat?

Featured Replies

Napisano

Robiąc pierwszy przegląd w kraju poprosiłem w ASO o diagnostykę rozszerzoną. Serwisant powiedział, że silnik krokowy jest do wymiany. Znajomy mechanik miał używany i, jak twierdzi sprawny egzemplarz. Po wymianie okazało się, że zimny silnik gaśnie zaraz po odpaleniu, o ile nie przytrzymam go na wyższych obrotach. Na dodatek przez dłuższy czas świeci się żółta kontrolka z piorunem. Możecie pomóc?

Acha, podręcznik użytkownika mam w języku Goethego, który to język jest mi zdecydowanie obcy.

Napisano

Nie bardzo pomogę ale imo termostat nie ma z tym nic wspólnego hmm.gif

Napisano

moim zdaniem rowniez z tym termostatem to nie tedy droga

a jesli chodzi o silnik krokowy, to moze wystarczylo przeczyscic ten stary? to ze wywala blad to chyba wina tego silniczka krokowego, ale zrob tak, odczytaj bledy wg opisu na naszej stronce potem odlacz akumulator na kilkanascie minut, a potem podlacz, odpal i odczekaj az sie silnik tak nagrzeje, ze wlaczy sie wiatrak i obroty beda stabilne, o ile ta usterka w tym nie przeszkodzi, napisz potem jakie efekty, postaramy sie pomoc

Napisano
  • Autor

Podjechałem dziś do ASO, gdzie bezpłatnie podpięli komputer i serwisant stwierdził, że ten nowy krokowy też jest uszkodzony a czyszczenie jest działaniem doraźnym. Zalecił wymianę na nowy

frown.giffrown.gif

Napisano

Mnie także nie polecali czyszczenia stareo silnika krokowego, ale znajomy mi przeczyścił i juz 2 rok jest ok. Poza tym nic nie tracisz czyszcząc go

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.