Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AstraF gliwice - zaskoczony

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj ściągnąłem tapicerke drzwi przednich żeby podłączyć głośniki wysokotonowe. Ku mojemu zaskoczeniu miałem kable...wystarczyło tylko podłączyć smile.gif. Spotkałem sie z tym, że Astra z gliwic takich kabli nie miała. Dodatkowo ma styropian w tapicerce na wysokości miednicy...wasze Astry też to mają???? no i jest także...korek jako wygłuszenie??

Napisano

Panie Docent zlosnik.gif a ktoś przypadkiem tam nie grzebał przed panem? Bo o styropianie i korku w astrach to jeszcze nie słyszałem hmm.gif

Napisano

jest styropian ale to taki kwadracik 2x2cm niewiem gdzie on byl dokladnie bo jak zdejmowalem boczek to wypadł (astra z belgii)

Napisano

> Dzisiaj ściągnąłem tapicerke drzwi przednich żeby podłączyć głośniki

> wysokotonowe. Ku mojemu zaskoczeniu miałem kable...wystarczyło

> tylko podłączyć .

Też mam grinser006.gif

Napisano

>szcczesciarz smile.gif

z oplem roznie jest czasem maja wyprowadzana instalcje na wszystko a czasem nie maja nic.

Ja mam wersje GL i w kostce drzwiowej mam instalacje na wszytsko co da sie podlaczyc z elektryki.

choc moja GL wery dziwna silnik 16v abs klima 2 air bagi, serwo , halogeny , elektr lust, centr zam i radio shocked.gif

Napisano

> Dzisiaj ściągnąłem tapicerke drzwi przednich żeby podłączyć głośniki

> wysokotonowe. Ku mojemu zaskoczeniu miałem kable...wystarczyło

> tylko podłączyć . Spotkałem sie z tym, że Astra z gliwic takich

> kabli nie miała. Dodatkowo ma styropian w tapicerce na

> wysokości miednicy...wasze Astry też to mają???? no i jest

> także...korek jako wygłuszenie??

też mam fabryczne kable do podłączenia gwizdków . Żeby się do nich dostać wystarczyło ściągnąć takie trójkąciki koło lusterek i wygrzebać je z gąbki w środku drzwi gdzie były schowane . A styropianu u siebie nie widziałem

Napisano

styropian maja wszystkie asterki te ktore maja boczki nowszego typu wybaje mi sie ze to przelom 95 96 moja 95 boczki starszego typu brak styropianu rodzicow 96 styropian jest

Napisano
  • Autor

> styropian maja wszystkie asterki te ktore maja boczki nowszego typu

> wybaje mi sie ze to przelom 95 96 moja 95 boczki starszego typu

> brak styropianu rodzicow 96 styropian jest

Boczki nowego typu czyli Auto po faceliftingu???????

Napisano
  • Autor

W mojej astrze nikt nie grzebał. Jestem drugim właścicielem a przedemną był mój wujek...autko znam od nowości. Jest to wersja z ABS, 2 Poduszki, wspomaganie, atermiczne szyby no i silnik 1.6 8v. Właściwie jak ta wersja sie nazywałą?? NA stronie astry w autokąciku są wersje, ale jak sprawdzam wartość autka w takiej specjalnej książeczce z wartościami rynkowymi jest tam więcej wersji wyposażeniowych...czy ktoś sie orientuje w wersjach wytposażeniowych z gliwic?? A jeśli chodzi o styropian to nie jest on taki mały:) 20x20 cm....całe to wybrzuszenie w okolicach miednicy.

Napisano

> Boczki nowego typu czyli Auto po faceliftingu???????

Własnie nie do konca moja jest 95 i jest po liftingu ale boczki mam jeszcze starego typu

Napisano

>nie wiem czy bede mowil o tym samym ale roznice w boczkach po liftingu najlatwiej zobaczyc po ksztalcie tylnych boczkow tj . inne wyprofilowanie przy kieszeni i uchwyt do zamykania jest z rynienka a straszy ma tzw dziure i na wylot, inne tez jest mocowanie srubami do dzwi na wysokosci uchwytu do zamykania drzwi - caly czas mowie o boczkach tylnych drzwi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.