Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co wy na to?

Featured Replies

Napisano

> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128994732

> Nie za tanio?

> A może to jakiś kanał?

> Mam pytanie brać czy nie?

Jesli jest to za sztuke to cena przyzwoita.Ja za olejowe - 1 szt dalem 93 zl.A te gazowo -olejowe sa leposze.Zalezy gdzie produkoane.Bynajmniej robia je w Europie,Japoni i na Tajwanie.Czarne - europejskie,czerwone -japonskie.

Pozdrawiam.Adrian

Napisano
  • Autor

dzięki za info

Jak w prosty sposób mozna określić czy amorki z tyłu są do wymiany.

Zastanawiam się nad tym czy może nie wymienić kompletu.

Napisano

>hej najprostszy sposob to pojechac na wstrzasarke, tam bedziesz widzial jakie maja parametry czy juz przekroczyly wartosc kwalifikujaca do wymiany czy jeszcze im sporo brakuje. kosztuje to okolo 15 pln w lublinie, a tak na marginesie powinienes czuc czy tył jest miekki a kola odrywaja sie od asfaltu. Test na ugiecie i bujanie sie to chyba dobry byl w duzym fiacie cool.gif

jezeli wymienisz 4 szt napewno zyskasz na prowadzeniu (przyczepnosc) i radosci jazdy . jezeli wymienisz przod a tyl ci nie bedzie trzymal to szybko wymienisz i tyl bedzie troche kich z jazda jak tylem bedziesz zamiatal smile.gif

ja tak zrobilem i po 2 tyg wymienilem tez tyl naprawde niebezpiecznie sie jezdzilo z miekkim tylem

Napisano
  • Autor

ok dzieki

Chyba tak zrobie .Wymienie komplet ,a przy okazji moze jakiś rabacik w sklepie i u mechanora da się wybłagać (że niby nie trzeba dwa razy na kanał wieżdzać)hehe.gif

Pozdro

Napisano

> ok dzieki

> Chyba tak zrobie .Wymienie komplet ,a przy okazji moze jakiś rabacik

> w sklepie i u mechanora da się wybłagać (że niby nie trzeba dwa

> razy na kanał wieżdzać)

> Pozdro

Cena OK, ja kupiłem takie same z 109 zł sztuka na allegro jakis czas temu, ale te japonskie jednak sa twardsze ale i sporo drozsze. Za ta cene to chyba nic lepszego nie kupisz.

Badanie amorów na trzepakach mozesz sobie darowac, pieniadze w błoto. W brata asterce z przodu juz poprostu nie było amorów a na przegladzie prawie 70 % pokazało, tydzien po przegladzie wymieniłem amory bo juz jezdzic sie nie dało.

A sprawdzic mozesz tak: po nocy (jak auto długo stoi) nie wsiadaj do niego tylko "nacisnij" podejzany "róg" auta, ajk sie bujnie 2 razy do góry to juz trzeba sie przymierzac do wymiany. Wazne zeby nie sprawdzac po jezdzie bo wtedy olej w amorach jest "rozbełtany" a liczy sie pierwsza reakcja amora. Jesli taka probe przeprowadzisz po jedzie a auto bujnie sie wicej niz raz do góry to juz ewidentnie jest padniety amor.

Napisano

Nie koniecznie są do wymiany amorki..... Ja u siebie mam olejowe i mają właśnie tak ze jak postoi samochód to można nim bujać ze 3-4 razy a potem robi się kamieć i cięzko wcisnąć samochód w glebe wink.gif

Napisano

Zorientuj się, jak wygląda z gwarancją. Ja kupowałem kayabe na przód i tylko przy wymianie 2 szt ważna jest gwarancja 2 lata. Jednej sztuki często nie obejmuje gwarancja!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.