Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie cb-radio?

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś ma pomysł na to, gdzie w astrze II umieścić sprzęt - jak w temacie, tak by nie przeszkadzało w jeździe i było dobrze słyszalne - mocowanie zdecydowanie bez wiercenia.

W tej chwili cb znajduje się w półce nad popielniczką i nie będę ukrywać, że bywają momenty, kiedy radio utrudnia nieco zmianę biegów.

Dla podpowiedzi dodam, że jest to uniden 510.

Napisano
  • Autor

Bardzo Ci dziękuję, jednak to nie rozwiązuje mojego problemu. Radio dokladnie w tym miejscu się znajduje. Ponadto nie bardzo mogę naruszyć kieszeń. Myślałam o jakiejś innej lokalizacji.

Może coś jeszcze mi podpowiecie. Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczna. skromny.gif

Napisano

temat walkowany wielokrotnie.

Ja zamontowalem w nogach pasazera, specjalnie tam bo po pierwsze radio troche duze (ze 3 razy wieksze od Unidena 510/520), po drugie nie rzuca sie w oczy. Innej opcji dla alana 87 w kabinie Astry II nie widze

alan87_astra.jpg

popodgladaj sposoby montazu na http://foto.cb.nio.pl/

Napisano

Ja u siebie zrobiłem dziurę w tej kieszeni pod pokrętłami, przez dziure pusciłem kabel antenowy, wtedy radio wchodzi głębiej i nie przeszkadza przy zmianie biegów, gruche kłade na tunel środkowy na ręcznym.

a w razie potrzeby radyjko szybko wymontowuję i chowam smile.gif

innego miejsca w astrze II nie widzę,u pasażera w nogach kiepsko, schylać się żeby podkręcic, czy coś. Niewygodna miejscówka.

Między fotele też nie wchodzi

zastanawiałem sie nad lewą stroną, tam koło tego małego schowka,ale też kiepsko, trzeba by dziury krecic w desce

Napisano

Witam

Wiem ze masz w tym samym miejscu radyjko ale nie wiem czemu Ci przeszkadza w zmianie biegow. Jezeli wytniesz troszke kieszen na wielkosc radyjka to schowa Ci sie calkowicie w kieszeni. Miejsce to jest idealne na radyjko i jest bardzo wygodne w kreceniu galami. Do tego mam zewnetrzny maly glosniczek i jest super.

http://forum.autokacik.pl/files/277638645-IMG_3472.jpg

post-84415-14352474732627_thumb.jpg

Napisano

ja wpakowalem radio do schowka w kokpicie po prawej stronie. zaloze zewnetrzny glosniczek i bedzie ekstra a w tej chwili smigam z otwartym

Napisano

> ja wpakowalem radio do schowka w kokpicie po prawej stronie.

Masz radyjko z ASQ czy robisz taka ekwilibrystyke w czasie jazdy bo jednak schowek kawaleczek od fotela kierowcy jest, a galami trzeba czasem pomajdac przynajmnie ja to czesto robie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Masz radyjko z ASQ czy robisz taka ekwilibrystyke w czasie jazdy bo

> jednak schowek kawaleczek od fotela kierowcy jest, a galami

> trzeba czasem pomajdac przynajmnie ja to czesto robie

nie. mam troche skrecone i jest OK

mam 186cm wzrostu i dlugie rece wiec dla mnie schowek jest blisko biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.