Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polećcie jakieś oponki na.... LATO (w cenie do ~150pln)..

Featured Replies

Napisano

Wiadomo... żeby były w miarę trwałe i nie za głośne (bo o trzymaniu chyba nie muszę wspominać grinser006.gif )... Chodzi o 14".

Przeglądając netcar w tej cenie są np: DAYTON D110, SAVA, Kormoran, Barum, BF Goodrich, Fulda, Dębica...

Napisano

> Firestone TZ200

Lub Nokian smile.gif Tylko za taką cenę to pół da się kupić cool.gif

Napisano

Może nie pół grinser006.gif, ale trochę dołożyć trzeba. Nokian NRHi w rozmiarze 185/60R14 kosztuje 180zł.

Napisano

> Może nie pół , ale trochę dołożyć trzeba. Nokian NRHi w rozmiarze

> 185/60R14 kosztuje 180zł.

Tylko ja mam 195/50 R15 smile.gif Dokładnego modelu nie pamiętam bo ich nie kupowałem. Przywiozłem razem z samochodem od Hansa.

Napisano

> Wiadomo... żeby były w miarę trwałe i nie za głośne

Polecam Kleber Dynaxer HP2. Jestem z nich bardzo zadowolony. 175/65/14 kupowałem właśnie w netcar.pl za 146 PLN w marcu a teraz kosztują tyle samo.

Pozdrawiam.

Napisano

ja kupilem jakies 2 tyg temu fuldy zdaje sie cart progressio. i moge je smialo polecic. kupilem na opony.com.pl i dalem za nie 162 zl rozmiar taki jak sie przewija 185.60.14 bardzo ciche oponki i genialnie sprawuja sie w koleinach pelnych wody. nie czuje ze jade po kaluzy po prostu dobrze odprowadzaja wode

Napisano

Ja rok temu kupiłem Barum Bravuris 185/60R14 i są trochę głośne tylko przy hamowaniu z niższych prędkości. Przy około 100 km/h nie mam żadnych zastrzeżeń. Zapłaciłem 152 zł/szt.

Pozdr.

Napisano
  • Autor

> ja kupilem jakies 2 tyg temu fuldy zdaje sie cart progressio.

2 tygodnie to "trochę" za mało na obiektywną opinię o oponkach...

Napisano

> 2 tygodnie to "trochę" za mało na obiektywną opinię o oponkach...

Dokładnie.

Zwłaszcza że nowe opony nawet kiebskie robią na początku dobre wrażenie bo zawsze to zmiana ze zuzytych na nowe.

Ale np. kiedyś teść kupił opony całoroczne Dębica Tersus i ciężko chwalił że takie tanie, całoroczne a tak się dobrze jeździ.

Po jakimś czasie jechałem jego autem na deszczu i z przyzwyczajenia jak swoim autem "deptałem po zakrętach zlosnik.gif" i omal na jednym niewypadłem ale jeszcze gorsze to było hamowanie na mokrym ! TRAGEDIA BYŁA - myślałem że albo ma zużyte opony albo kurna gołoledź się zaczyna ale to lato było zlosnik.gif

A to te opony śliskie były jak diabli a teść sobie chwalił i innym polecał ! zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Wiadomo... żeby były w miarę trwałe i nie za głośne (bo o trzymaniu

> chyba nie muszę wspominać )... Chodzi o 14".

> Przeglądając netcar w tej cenie są np: DAYTON D110, SAVA, Kormoran,

> Barum, BF Goodrich, Fulda, Dębica...

Tak jak i moi poprzednicy polecam Nokiany NRHi. Trochę droższe oponki niż chciałeś wydać ale zbierają bardzo dobre opinie. Jest jeden mały minus... są bardzo trudno dostępnę u kapciarzy. Wiem bo sam kilka dni temu szukałem opon letnich... w Szczecinie nigdzie ich nie mięli. Przy zakupie oponki ważne jest też to, czy jeśli coś Ci się stanie np. z 1 sztuka to czy za 2-3 latka będziesz mógł ją spokojnie dostać.

Ja osobiście zdecydowałem się na zakup Goodyear Excellence w standardowym rozmiarze 185/60/14 i powiem, że jak na razie jestem bardzo zadowolony. Zrobiłem na nich 2 dni temu trase 600 km w bardzo różnych warunkach pogodowych i nie zawiodły mnie. Ciężko jest wprowadzić je w pisk przy ruszaniu. Niestety one są trochę droższe... ja za nie dałem u siebie w mieście 215 zł za sztukę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.