Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymienilem ECU auto dalej nie chodzi..

Featured Replies

Napisano

Witam.

Prosze o jakies porady

Wymienilem dzis w Vectrze ECU ( zostalo naprawione) ale auto nie dziala jak trzeba. Silnik chodzi caly czas na 1500 obrotow a komputer pokazuje bledy przepustnicy i pedalu przyspieszenia. Nie ma zadnej reakcji na wcisniecie gazu. Pedal gazu jest lektroniczny. Czy jest mozliwe ze po prostu komputer nie rozpoznaje pedalu gazu i przepustnicy? Czy wystarczy to ze soba "zgrac" w serwisie? Prosze o jakies podpowiedzi

Napisano

Nie zaszkodzi pojechać na Techa i sprawdzić czy ECU widzi potencjometr przepustnicy i czy daje jakieś sygnały do sterowania nią. To samo z pedałem gazu.

Tech nie służy wyłącznie do kasowania błędów. Tym cudem naprawdę można wiele zdziałać.

Napisano

u siebie jak zmieniałem ECu to kupiłem identycznego jak ten co miałem czyli wszystkie oznaczenia literowe oraz kolory gniazd musiały sie zgadzać z tego co zauważyłem jak szukałem ECU to do mego motorka widziałem co najmniej 2 rodzaje z innymi oznaczeniami i kolorami gniazd.

jęzli Ecu masz dobrane odpowiednio to pozostaje jeszcze sprawdzić sprawność rezystora w pedale gazu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.