Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Buja tyłem na lewo i prawo.

Featured Replies

Napisano

Witam, jak porząsne tyłem mojej Astry to buja sie an lewo i prawo. Nie wiem czy tak powinno byc ? Ma ktos moze jakis pomysł co to moze byc? oslabiony.gif

Napisano

> Witam, jak porząsne tyłem mojej Astry to buja sie an lewo i prawo.

> Nie wiem czy tak powinno byc ? Ma ktos moze jakis pomysł co to

> moze byc?

sprawdz amorki z tylu najpierw

obstawiem ze to one sie wysluzyly pewnie....

na zakretach moze byc niebezpiecznie!!!

Napisano
  • Autor

zdjalem oslony w mocowania amorkow w bagazniku i poruszalem srubami i maja lleki luz na tych gumach nie wiem czy ma tak byc, pozatym jak popada to z pod tych gum przecieka woda nie wiem czy ma tak byc, czy moze je podokrecac mocniej?

Napisano
  • Autor

generalnie tłumia jeszcze dodrze i jak bujam autem góra-dół to nie jest zle ale podczas mocniejszego zamkniecia drzwi zabuja autem i nie wiem czy ma tak byc?

Napisano

> nie powinno ci bujac, albo polecialy ci gumowe podkladki ktore izoluja amorek od karoserii i to wlasnie je widzisz pod sruba a jak nie one to moze sruba ci sie poluzowala. a moze sprezyna? bo nie widze mozliwosci poruszenia karoserii gdy amorek byl by lekko poluzowany(jest on na elastycznym laczniku - gumowe podkladki- przymocowany u gory i raczej nie trzyma karoserii na sztywnosc tylko na ruchy gora doł

ja swoimi nie moge ruszyc

a najprawdopodobniej ci siadly amorki a sprawdzanie przez bujanie dobre bylo w fiacie i polonezie

smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja swoimi nie moge ruszyc

> a najprawdopodobniej ci siadly amorki a sprawdzanie przez bujanie

> dobre bylo w fiacie i polonezie

no to jak je sprawdzic samemu?

i czy mam dokrecic te sruby mocujace w bagazniku na maksa czy nie ruszac???

Napisano

> no to jak je sprawdzic samemu?

> i czy mam dokrecic te sruby mocujace w bagazniku na maksa czy nie

> ruszac???

nie wiem jak to jest ale ja robilem u siebie amorki i do bagaznika zagladac nie musialem, cale mocowanie amorkow jest pod podłoga i przy wachaczu obok sprezyny..., ale moze masz jakis inny typ<co?> nie wiem

Tak czy owak ja bym amorki wymienił.... koles na AK sprzedaje nie drogo i ma duzy wybor:)

pozdrowionka:)

P.S a moze masz na kola na piastach popuszczone.... albo gumy w cybantach od wachaczy wybite...

najlepiej podjedz na jakas stacje kontroli pojazdow, daj na duze piwo i koles Ci sprawdzi co i jak:)

Napisano

Kolego moja rada ...kup sobie nowe amorki ..na alegro tanie i pewne .Ja miałem to samo -byłem w serwisie na kontroli z komputera wynik60% majster powiedział jeszcze dobre.Ale dodał-jak zamontujerz nowe to i tak komputer pokarze tylko 75%.....kupiłem nowe olejaki po55zl na alegro i nie buja

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.