Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wkladka zamka drzwi - help...

Featured Replies

Napisano

Klamke mam w reku odkrecona, wyjalem zawleczke i co dalej zrobic zeby ta wkladka wyszla?? Cos tam trzeba jeszcze zdemontowac? Cos mi sie wydaje ze wystarczy kluczyk wsadzic, przekrecic i ciagnac...ale wkladka zwalona i kluczyk sie przekrecac nie chce...help bo mnie zaraz trafi sick.gif20.GIF

Napisano

Tam jest jeszcze zapadka do nacisniecia. Przyjrzyj sie nowej wkładce - ma zapadke, przyłóż do starej to zobaczysz na wysokości zapadki jest taka szczelina

Napisano

jak wyjołes zawleczke wystarszy poknąc lekko i wyjdzie ja też musze u siebie wymienić ile pałciłeś??

Napisano
  • Autor

Dzieki za info - dalem jakos rade...znaczy myslalem poczatkowo ze ze nie trzeba tego bolca wybijac co przez srodek przechodzi...ale jak sie tak napatrzylem i nakombinowalem to doszedlem do wniosku ze bez tego sie nie obedzie...jak juz wybilem to sprawa byla jasna...mechanizma sie ladnie rozlozyl, wyszedl ze sprezyny...znalazl sie cycek do nacisniecia i poszlo gladko ok.gif

ILe placilem - nie wiem bo leza juz u mnie ze 2 lata chyba w woreczku i teraz wymienilem ten w klapie (zasyfiony caly) i w drzwiach - tez zgon... oslabiony.gif

Jeszcze mi stacyjka pozostala i korek - poki co dzialaja ale jak mnie natchnie to tez wymienie grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.