Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alusy Lancia -----> Brava

Featured Replies

Napisano

Witam dzisaij widziałem w miare ładne alusy i mam problem ponieważ ja sie nie znam zeby.GIF ci co sprzedają tte felgi też nie zeby.GIF i stąd moje pytania!

1. Felgi są troche obdrapane i nie wiem czy da sie to jakos ładnie pomalować żeby były jak nowe ??

2. Przy stalówkach mam takie bolce co wchodzą w felgę i naprowadzają ją chyba ale w alusach chyba nie ma takich dziurek?

3. Coś jeszcze musze robic oprucz przełożenia opon i wywarzania ?

Napisano

nawet nie mysl o obcinaniu tych bolcy jump.gif

Napisano

> nawet nie mysl o obcinaniu tych bolcy

dlaczego?? bo widzisz ja kupilem pocisk na alusach i zadnych bolcow niemam wiec o co loto???

Napisano

Te bolce sluza do ustawienia bebna/tarczy wzgledem piasty i ulatwiaja montaz kół. Mozesz je wykrecic, bo i tak glowne obciazenia przenosza sruby od kol.

Jesli felgi sa na pewno z Lancii i maja otwory na 4 sruby, powinny pasowac. Powinny, poniewaz trzeba jeszcze sprawdzic szerokosc i odsadzenie felg tzw. ET.

Oczywiscie jesli chodzi o kosmetyke, felgi mozna smialo pomalowac. Jak nie masz do tego drygu, kazdy lakiernik Ci to zrobi.

Jak bedziesz montowal opony, polecam zmienic wentylki w felgach, koszt ok. 5zl/szt, a nie bedziesz musial za jakis czas znow sciagac opon zeby wymienic nieszczelny wentyl.

Napisano

> 2. Przy stalówkach mam takie bolce co wchodzą w felgę i naprowadzają

Nie w każdych alusach sa dziurki na nie, je sie wykręca

Napisano

> Nie w każdych alusach sa dziurki na nie, je sie wykręca

w oryginalnych fiatowskich są yay.gif

Napisano

I w moich Pininfarinach tez sa jump.gif Jeśli sa to alu z Lanci to bedą pasowac na bank! A to ,ze sa troche podniszczone to zaden problem ,wystarczy tylko papier ścierny ,dokładna polarka , pasta ,podkład i nowy lak i juz masz felgi jak marzenie. Zawsze mozesz zbić cene na to ,ze sa podniszczone ... a co do tych szpikulcy to ja np. jak miałem Punto je obciełem ,bo miałem alu od Opla i nie pasowało palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.