Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lovato,autotronic i Kraków

Featured Replies

Napisano

Witam.

Gdzie znajde dobry servis LOvato gdzie dokonaja kontrolnej reg. Autotronica i zrobią to porządnie a nie pokręcą śrubką na reduktorze a podłacza kompa?? Czy ktoś był w Niepołomicach przy moście??

Napisano

> reduktorze a podłacza kompa?? Czy ktoś był w Niepołomicach przy

> moście??

Gdzie przy moście? z tego co wiem to nie ma tam żadnego zakładu. Zakład jest jeden przy światłach i kawałek dalej drugi za światłami, oba przy stacjach z LPG. Lepszą opinie ma ten dalej (w strone Bochni), na tzw. "wadze", jednak nie sprawdzałem osobiście bo nie robia VOILI. Natomiast do tego przed światłami to raczej bym nie polecał (założyli reduktor prostopadle do osi jazdy, czego się raczej nie robi, ale to były ich początki może się teraz wyobili ).

Ale czy robią autotronika - nie wiem

Pozdrawiam

Napisano

Grębałów - Wzgórza Krzesławickie - ul. Geodetów ... - nie pamiętam nazwy firmy. Oni dobrze zakładają i jeszcze lepiej ustawiają. Sprawdzone.

EDIT 01-04-2005: Adres

Car-Gas, Kraków ul. Geodetów 18b

Napisano

> Oni dobrze zakładają i jeszcze lepiej ustawiają.

> Sprawdzone.

> EDIT 01-04-2005: Adres

> Car-Gas, Kraków ul. Geodetów 18b

Witam

Szukałem opini właśnie o nich. Polecił mi ich mechanik z fiat a koło zakł. tyt w hucie, ale mam pewne mieszane odczucia o ich fachowości.

Miałem nietypową sprawe bo potrzebowałem wymienić reduktor i przy okazcji wbić instalke do dowodu, w związku z tym konieczna była wymiana zbiornika+elektrozawór, koszt ok 1100zł. Widze po ostatnich postach że można było taniej, mnie się nie udało znaleść nic tańszego. W związku z tym że mieli dobrą opinie u mechaników, a poprzedni gazownik dał plame (post wyżej) pojechałem do nich.

Zamontowali zbiornik, ok

Reduktor lovato - dalej prostopadle do osi pojazdu, podobno teraz tak można bo membrany są mniej wrażliwe, jednak został on jeszcze skręcony - opinia mechanika.

Efekty - auto pali ponad 10l czasem do 14l, było mocno zamulone czasami, 3 regulacje w ciągu pół roku niewiele zmieniły. Teraz sam doszedłem że chyba kończy się sonda, po odpięciu sondy, autko pali mniej i nie jest zamulone.

Regulacje wyglądały tak że pan nie bardzo słuchał co mówiłem, podpinał miernik, pogazował poregulował i miało być ok. a nie było. Jak powiedziałem że może by trzeba wymienić filterek gazu to odrzekł że jak mam za dużo kasy to może wymienić bo filter jest dobry, skad to wiedział nie wiem?, może trzeba było autem pojechać i sprawdzić co się dzieje pod obciążeniem - zamulenie wystepowało czasami mocniej czasami słabiej

Tyle moich odczuć.

Już kiedyś pisałem o polecenie zakładu godnego zaufania, polecono mi BKZ koło politechniki, ale oni baaardzo niechętnie podchodzą do klientów którzy nie montowali u nich instalacji.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Gdzie przy moście? z tego co wiem to nie ma tam żadnego zakładu.

> Zakład jest jeden przy światłach i kawałek dalej drugi za

> światłami, oba przy stacjach z LPG. Lepszą opinie ma ten dalej

> (w strone Bochni), na tzw. "wadze", jednak nie sprawdzałem

> osobiście bo nie robia VOILI. Natomiast do tego przed światłami

> to raczej bym nie polecał (założyli reduktor prostopadle do osi

> jazdy, czego się raczej nie robi, ale to były ich początki może

> się teraz wyobili ).

Wiem ze stacja jest a obok niej budynek i chyba reklama zółte litery na niebieskim tle.

Napisano

> Wiem ze stacja jest a obok niej budynek

No to chyba chodzi o stacje przed światłami, ale budynki są przy obu jedna ma dość duży nowy budynek w którym jest knajpa, biuro i garaże, druga ma tylko resztki po wadze i garaż blaszak.

> i chyba reklama zółte litery na niebieskim tle.

Raczej będzie ta przed światłami to tam była robiona moja astrunia.

Napisano
  • Autor

> No to chyba chodzi o stacje przed światłami, ale budynki są przy obu

Masz moze do nichc telefon?? Chodzi mi o oba serwisy??

Napisano

> Masz moze do nichc telefon?? Chodzi mi o oba serwisy??

Proszę bardzo.

Dane z książki tel. mogą nie być aktualne, inne mam w domu.

1. p. Gac (przed światłami po lewej)

(0-12) 281 35 04

32-005 Niepołomice, Na Tamie1a

2. Eko-Tanko. Stacja LPG. Duda B. (za światłami po lewej troche oddalona na tzw "wadze") Gość jest z Proszowic i ma tam też montaż.

(0-12) 281 14 93

32-005 Niepołomice, Na Grobli2a

Nie wiem którego polecić, chyba lepszą opinie ma nr 2, ale nie wiem co robią, napewno nie robią VOILI oslabiony.gif dlatego nie mam o nich zdania.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.