Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3 wyjścia RCA - czy potrzebne?

Featured Replies

Napisano

Witam. W tej chwili mam radio z 1 wyjściem RCA. Do tego podpięty rozgałężnik i 2 wzmacniacze zasilające przód i suba. Ale nie zadawala nmie takie rozwiązanie. I tu pytanie, czy kupować radio z 2 RCA czy szukać takiego z 3 RCA? Czy osobne sterowanie subem z radia jest wygodne/fajne/potrzebne, i czy ma wpływ na brzmienie?

Czy wystarczą dwa i klasyczne podłączenie wzmacniaczy.

Mój sprzęt jest raczej klasy średniej (musi wystarczyć) więc nie wymagam od niego zbyt wiele, ale chcę w końcu zestroić go "jakotako"

I przy okazji, co możecie powiedzieć na temat Clariona DXZ 558RMP.(prócz tego że ma 2RCA) smile.gif- bo mam możliwość kupienia go poniżej ceny z Alledrogo

Napisano

Sterowanie subem z radia IMO jest bardzo potrzebne, przy roznym typie muzyki zawsze mozna cos skorygowac a nie latac do wzmacniacza.

To zalezy tez od radia, sa radia majace 2 pary wyjsc RCA i mozna wlaczyc tak ze jedno obsluguje przedni system a drugie zamiast tylnego przelacza sie w wyjscie na suba. A jak sa 3 no to juz jest super bo jest wyjscie na suba, na tyl i na przod, z tym ze majac tylko system przedni i suba, mozna podlaczyc ten system aktywnie wykorzystujac wyjscia na przod i na tyl.

Napisano

A co do radyjka mam takie juz prawie od roku dziala swienie, dzwiek jest czysty i klarowny, jesce nie mialem z nim zadnego problemu, jak juz kupujesz to polecam kupic to radyjko z zestawem bezprzewodowym do telefonu ja za swoje nowe wlasnie z tym zestawem rok temu dalem 800zl pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedz, ale z radyjka musiałem zrezygnować (inne wydatki). Ale mam przynajmniej info na jego temat.

Pozdrawiam.

Co do 3 RCA ponawiam pytanie do urzytkowników takowych radyjek, czy w praktyce przydaje się takie rozwiązanie?

Napisano

> Co do 3 RCA ponawiam pytanie do urzytkowników takowych radyjek, czy w

> praktyce przydaje się takie rozwiązanie?

wlasnie szukam radyjka i zwracam uwage na ilosc wyjsc RCA, bo mam 4kanalowy wzmak ok.gif

Napisano

>

> Co do 3 RCA ponawiam pytanie do urzytkowników takowych radyjek, czy w

> praktyce przydaje się takie rozwiązanie?

oczywiście,zwłaszcza do aktywnego podziału ok.gif

Napisano

tak jest, sterowanie subem bardzo sie przydaje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.