Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

powrot od mechanika

Featured Replies

Napisano

no wiec stukalo mi pukalo pojechalem bo olej trzeba bylo zmienic wiec mowie ze na tyle pukaj wahacze a konkretniej tuleje sparawdzil wymienil wyjechalem znowu stuka mowie moze gum nie wymienil ..nie wiem wrocilem zostawilem autko na kilka godzin .....a on mi mowi ze sprawdzil amory i to amory tak stukaj(B4 nowki 4miechy)tak ich przypadlosc...mozliwe????chyba nie co.....

Napisano

ZALEŻY ILE RAZY I WAJAKĄ loche zapodałeś, ja krosno puchar zarżnąłem w rok

Napisano

mozliwosc jest zlosnik.gif mnie sie wylapy i zaczely stukac krosno "kompletacja do sportu" w dwa miechy. reklamacja i kasa do kieszonki wrocila.

Napisano
  • Autor

to zescie mnie pocieszyli....hmm musze odnalesc papierek na nie i reklamacja bedzie ale naprawde jestem zdziwiony....moze dlatego ze wszysycy je tak zachlaja ze sa git a to teraz na przod to sie bede zastanwial mocno nad B4 szczegolnie ze sprezynki chcialem zapodac jakies obnizajace....a wlasnie jak zaloze takowe to stuki moga znikanac bo np amor inaczej pracuje??chociaz nie watpie

Napisano

nie kombinuj tylko składaj reklamacje jak obnizysz to jeszcze szybciej do końca uj je strzeli

Napisano

widze ze masz zgryz. zanim zaczniesz szalec z reklamacjami to podmien sobie amory od kolegi jakiegos

Napisano
  • Autor

Dzieki panowie najpier wymienie sie zamienie i zobacze jak to dziala ostatecznosc to zgryz jeszce wiekszy i reklamacja biglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano

pamietaj ze do reklamacji bedzie ci potrzebny rachunek ze sklepu, rachunek z punktu w ktorym zakladales amory i podbita karta gwarancyjna w tym punkcie zlosnik.gif

Napisano

> Dzieki panowie najpier wymienie sie zamienie i zobacze jak to dziala

> ostatecznosc to zgryz jeszce wiekszy i reklamacja

A gdzie kupowałeś ? w Auto gamie może? kiedys montowałem od nich tylne do T4 i zeszły sie 3 kpl

grinser006.gif średnia co 3 miechy moje po miesiący daja rade waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.