Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie auto kupić?

Featured Replies

Napisano

Siedzę sobie nad browarkiem i mam dylemat: do końca roku muszę kupić drugie auto.Swoją 7-letnią asterką 1.4 (60 kucyków) z lpg dobijam 180 kkm, z eksploatacji jestem zadowolony, jedynie ta rdza...

Kobita w styczniu będzie pracować zamiejscowo i potrzebuje dojechać, więc muszę jej kupić auto i to bezawaryjne, a więc w miarę nowe (już widzę komentarz żonki jak coś się jej w trasie rozkraczy).Pomózcie wybrać coś w kwocie 50 kpln.Na razie mam wybór: nowa astra II 1.6 (ok.100KM) wspomaganie, klimatronic autom,elektryczne szyby i lusterka,metalic, opony zimowe, radio blaupunkt za równe 50 tys z salonu, czy Astra III 1.7 TDCI (albo podobnie) 100KM, 25 tys przebiegu, ściągnięta przez dealera z Niemiec , bezwypadkowa, wyposażenie podobne plus alufelgi,tempomat, więcej poduszek, system kontroli trakcji i coś tam jeszcze... A może (wiem... "zdrajca...") focus 1.6 TDCI 2005 105KM z 20 tys przebiegu? Ma ktoś inną sensowną propozycję? Powtarzam najważniejsza jest bezawaryjność i niskie koszty ew.napraw.Pozdrawiam Jurek hmm.gif

Napisano

Trójka albo Fokus hmm.gif ... w takiej kolejności.

Napisano

> Trójka albo Fokus ... w takiej kolejności.

Jestem za. W Astrze III masz 2 lata gwarancji czyli jeszcze rok jeżdżenia. A później części do Astry są tańsze niż do Fokusa.

Napisano

z tego to ja bym brał AII ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.