Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zniżki za bezszkodową jazdę ..... Ile i gdzie !?!

Featured Replies

Napisano

Witam

Niebawem czeka mnie wybór towarzystwa ubespieczeniowego, najbardziej skłaniam się do PZU lecz niemogę zasięgnąć informacji co do wielkości zniżek za bezszkodowość po określonych latach.

Jeśli wiecie więcej na ten temat piszcie...

Napisano
  • Autor

nie patrz na % zniżek, lecz na końcową kwotę ubezpieczenia....

a PZU to zło i dzieje zlosnik.gif

Napisano

jak dowiadywalem sie w link4 to 10% za kazdy rok bezszkodowej - max 60%

ale koncowa cena mnie odstraszyla

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

To znaczy za każdy kolejny rok po 10% ?

Gdzie było w takim razie taniej niż w Link4?

> jak dowiadywalem sie w link4 to 10% za kazdy rok bezszkodowej - max

> 60%

> ale koncowa cena mnie odstraszyla

> pozdrawiam

Napisano

> To znaczy za każdy kolejny rok po 10% ?

tak

> Gdzie było w takim razie taniej niż w Link4?

> > pozdrawiam

czy taniej to raczej nie, ale kolega pracuje w Generali wiec wolalem tam niz w link4

Napisano

witam

najtaniej to jak dorwiesz agneta "domokrążce" ktory jest zorientowany gdzie bedzie najtaniej w ktorym towarzystwie ze wzgledy na samochod i miejsce zamieszkania, czesto sa promocje "loklane" aby zwerbowac klientow (jak mi tlumaczyl wlasnie taki agnet) tyle ze jak idziesz do biura to nic o tym nie wiesz i zdzieraja, prowadzenie biura tez kosztuje.

Przyklad, chcialem ubezpieczyc auto w pewnym towarzystwie ubezpieczeniowym X, dzwonie gdzie jest najlbizej mojego miejsca zamieszkania i podaja cene, załóżmy 100%, pytam ich czy nie slyszleli o jakichs promcjach dla klientow mBanku oni sie zarzekaja ze nie, wiec sam sprawdzam, o jest promocja na dane auto dla klientow mBanku w dodatku jak przez net wniosek wysylam to kolejne 5% znizki, w sumie 85% ceny co mi podali w biurze musialbym zaplacic.

Szukam dalej, kolega doradzil mi takiego wlasnie jednego agenta ubezpieczenioweg. Krotka rozmowa przez telefon, czego ma dotyczyc ubezpieczenie, czego oczekuje (oczywscie aby najtaniej) i umawiamy sie na termin.

Nie ruszajac sie z domu ubezpieczasz samochod, agent przyszedl i co sie okazalo ze najtaniej wlasnie w towarzystwie ubezpiczeniowym X w ktorym sie orientowalem ale w sumie za 60% ceny, ktora uslyszalem od biura, promocje lokalne plus inne bajery.

Wypowiedzeniem umowy porzedniemu towarzystwu nie musialem sie przejmowac, podpisalem odpowiednie papiery i nawet z domu nie musialem wychodzic.

Dodam ze szukalem na wlasna reke prawie miesiac, oferta ktora mi zlozyl ten agent byla okolo 20% nizsza od najnizszej ktora znalazlem. Link4 samopomoce (chyba juz nazwa zmieniona) i inne sie nawet nie umywaly.

Co do % za bezszkodowa jazde to przewaznie standardem jest 10% za rok, chociaz roznie bywa w warcie np. po 2 latach dopiero jest 10%, pozniej co rok, sa tez towazystwa ktore juz daja max 80% znizki a nie 60%

pzdr.

Napisano

> problemy techniczne maja

Pewnie dlatego, że się cały autokącik rzucił.. icon_rolleyes.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam

> Niebawem czeka mnie wybór towarzystwa ubespieczeniowego, najbardziej

> skłaniam się do PZU lecz niemogę zasięgnąć informacji co do

> wielkości zniżek za bezszkodowość po określonych latach.

> Jeśli wiecie więcej na ten temat piszcie...

tak więc ja wybrałem pocztę polską "MTU" za 1.6 1997 - 60% = 243 zł za rok palacz.gif

Kalkulator ubezpieczenia waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.